HOROSKOP ZA 8. novembar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak razočaran, Lav se svađa, Vaga nezadovoljna, Škorpija zaljubljena, Vodolija pod stresom, Riba greši

OVAN

Potrebno je da pokažete inicijativu ako želite da ostvarite napredak na polju posla u narednom periodu. Osoba koja vam se dopada pokazuje da joj je potrebno još vremena da odluči da li želi da bude sa vama. Povišen krvni pritisak.

BIK

Ukoliko budete zatražili pomoć od prave osobe uspećete da rešite sve probleme koje imate na ovom polju. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o problemima. Muče vas problemi sa kičmom. Ne podižite težak teret.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite neke probleme koji su vas na ovom polju mučili. Komunikacija sa voljenom osobom može da bude veoma promenljiva što vas jako nervira. Moguć je prolazan kašalj.

horoskop

pixabay

RAK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati manje razočarenje po pitanju očekivanja na poslovnom planu. Moguće je da nemate baš najbolji odnos sa voljenom osobom. Povoljan je dan za početak dijete i za mršavljenje.

 

LAV

Nije povoljan dan za promene kada je u pitanju ovo polje. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neke konflikte ali i da ćete uspeti da ih rešite do kraja dana. Problemi sa reumom.

DEVICA

Moguće je da pokušavate da ostvarite pomak ali da vam nije lako da rešite neke probleme iz prošlosti. Možete da očekujete susret sa osobom koja će u prvih nekoliko minuta probuditi vašu radoznalost. Izbegavajte cigarete.

horoskop

pixabay

VAGA

Očekuju vas neke manje nesuglasice sa kolegama ali ne bi trebalo da se desi ništa što će značajno da vas poremeti. Delujete prilično hladno prema voljenoj osobi. Niste zadovoljni vezom. Zdravlje vam je sasvim dobro.

 

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan za rešavanje bilo kakvih formalnih ili sudskih pitanja. Nepovoljno je vreme za bilo kakvu birokratiju. Veoma ste zaljubljeni i trudite se da voljenoj osobi obezbedite sve ono što joj je potrebno. Osećate se odlično.

STRELAC

Moguće je da previše slušate savete drugih ljudi a premalo se oslanjate na svoje šesto čulo i intuiciju. Pred vama je period promena na polju ljubavi. Vreme je da uđete u novu vezu. Problemi sa mokraćnim putevima.

planina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

JARAC

Nije preterano povoljan dan za poslovne promene, za bilo kakve pregovore ili potpisivanje novih ugovora. Trebaće vam neko vreme da sa voljenom osobom dođete do kompromisa i rešenja za probleme. Povedite računa o sinusima.

VODOLIJA

Imaćete naporan dan pa bi bilo najbolje da se pripremite za stresne okolnosti koje će biti pred vama. Stabilna situacija sa voljenom osobom vam unosi osećaj sigurnosti. Ako ste sami ide vam novi susret. Odlično se osećate!

vaga

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana biti skloni manjim greškama na polju posla. Povedite računa o svojoj koncentraciji.

Novo poznanstvo vas očekuje i spremni ste da iskoristite priliku. Mogući su problemi sa srcem.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)