HOROSKOP ZA 8. maj 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci se danas dokazuju, Bik uživa u sportu, Ovan oseća pad energije, Vaga poboljšava svoje zdravlje

OVAN

Moguće je da ćete danas imati potrebu da se oko posla angažujete manje nego inače jer vam je potreban odmor. Priželjkujete nova poznanstva, spremni ste da budete otvoreniji u komunikaciji. Moguć je manji pad energije.

BIK

Ne želite više da radite posao koji vam unosi nervozu i negativna osećanja. Pred vama je promena radnog mesta. Možete da se nadate lepom danu i nežnim trenucima koje ćete provesti sa partnerom. Prijaće vam fizička aktivnost.

 

BLIZANCI

Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje i još jednom ćete dokazati svoje sposobnosti. Otvara vam se prilika da osvojite osobu sa kojom je moguća značajna veza na duže staze u budućnosti. Posetite lekara.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Očekuju vas pozitivne vesti kojima ste se nadali. Možete da očekujete da će vam se ovo polje konačno pozitivno pokrenuti. Pred vama je veoma romantičan dan. Ako imate partnera uživaćete sa njim. Menjajte loše navike.

 

LAV

Preopterećeni ste obavezama koje se samo gomilaju jedna na drugu. Vreme je da naučite da prepoznate kada vam treba pomoć. U odnosu između vas i voljene osobe veoma lako može da dođe do distance. Povećajte unos kalcijuma.

DEVICA

Poboljšanje poslovnih okolnosti vas raduje, a uskoro vam sledi i priliv novca koji će vam biti prilično značajan. Važno vam je da se potrudite oko bolje komunikacije sa osobom do koje vam je stalo. Raspoloženje vam oscilira.

 

VAGA

Finansijski ste uspelu da napredujete što vam je bilo najbitnije, pa ste sada spremni i da se malo odmorite od posla. Dopada vam se osoba koja je na neki način trenutno udaljena od vas i ne pokazuje inicijativu. Poboljšanje zdravlja.

sminkanje-boje

ŠKORPIJA

Okolnosti na poslovnom planu trenutno nisu na vašoj strani što svakako može da vam bude velika kočnica. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo do vas. Spremni ste da joj se posvetite. Pojava iritacija na koži.

 

STRELAC

Mogući su neki iznenadni preokreti na poslovnom polju. Trenutno promene koje slede ne zavise od vas. Sa voljenom osobom imate probleme, svađe i nesuglasice pa vam nije lako da nađete svoj emotivni mir. Pod stresom ste.

JARAC

Važno je da pokažete svoju spremnost da se prilagodite tuđim pravilima u trenucima koji su za to neophodni. Ukoliko ste slobodni, uskoro vam se pojavljuje jedno novo iznenadno poznanstvo. Povedite računa o zubima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete naći rešenje za poslovne probleme koji vas prate. Moguće je da voljena osoba na neki način želi da uvede promene u vašem odnosu i da će pokazati inicijativu ka tome. Skloni ste infekcijama.

 

RIBE

Moguće su manje komplikacije u komunikaciji sa saradnicima. Izbegavajte reagovanje u afektu. Pokažite voljenoj osobi svoja iskrena osećanja. Važno je da o svemu pričate ako želite da vaša veza opstane. Osetljiv urogenitalni trakt.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)