HOROSKOP ZA 8. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan može da očekuje probleme sa voljenom osobom, Vodolija je srećna

OVAN

Pred vama je povoljan period ukoliko imate u planu neke nove poslovne poteze. Imate probleme sa voljenom osobom jer joj ne verujete dovoljno. Moguće je da je vaš odnos postao veoma nestabilan. Pad imuniteta.

BIK

Vreme je da se pozabavite odnosom koji imate sa šefovima. Možete da očekujete period u kojem će biti nekih komplikacija. Odnos sa voljenom osobom nije baš dobar i imate osećaj da ste došli do zahlađenja. Problemi sa bubrezima.

 

BLIZANCI

Preopterećeni ste obavezama koje vam stoje nad glavom. Imate osećaj da su svi bitni poslovi samo vama povereni. Moguće je da se osećate odbačeno ili da ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Proverite krvnu sliku.

horoskop

pixabay

RAK

Ukazaće vam se mogućnost da napredujete na poslu na kojem ste trenutno. Sudbina će vam biti naklonjena. Naglo ćete doći do problema i trzavica sa voljenom osobom. Postoji među vama dosta nesuglasica. Povišen pritisak.

 

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan za neke nove odluke. Nova veza vas očekuje, kada budete najmanje to mogli da predvidite. Pod neobičnim okolnostima se spajate. Problemi sa varenjem.

DEVICA

Očekuje vas kraće putovanje ili mogućnost da sklopite novu saradnju koja će vam značiti kasnije na ovom polju. Komunikacija sa partnerom je solidna, zadovoljni ste tokom vaše veze i osećate se dobro. Problemi sa disajnim putevima.

 

VAGA

U nekim situacijama se osećate kao da ne možete da napredujete jer vas neka osoba koja to ne želi na neki način koči. Postoji distanca između vas i partnera. Ne osećate se baš najbolje zbog toga. Nemojte da se naprežete.

nebo

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Očekuje vas period promena, ako ste već imali nameru da menjate radno mesto bićete veoma zadovoljni. Povratak bivše ljubavi bi mogao na neki način da poremeti vaše planove na ovom polju. Prijala bi vam veća fizička aktivnost.

 

STRELAC

Važno je da budete spremni da date sve od sebe kako biste uspeli da ostvarite promene o kojima maštate. Potrebno je da budete sasvim iskreni prema partneru ako želite da se vaša veza popravi i stabilizuje. Dobro se osećate.

JARAC

Očekuje vas teži dan za posao. Neće sve ići onako kako ste želeli. Potrudite se da na ovom polju postavite određene granice. Pred vama je šansa da ostvarite bolji odnos sa voljenom osobom. Ojačajte svoj imunitet.

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan, sreća je sada na vašoj strani pa možete da očekujete zadovoljstvo. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je zainteresovana. Bavljenje sportom vam prija.

 

RIBE

Saradnja sa inostranstvom se polako prekida. Vreme je da se okrenete nekim novim poslovnim poduhvatima. Ukoliko ste u vezi, pred vama je jako dobar dan za iskren razgovor sa partnerom. Izbegavajte masnu hranu.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)