HOROSKOP ZA 8. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

šator

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Bik će dobiti nove poslovne ideje, Devica ima šansu za povećanje zarade, Vaga mora da donese odluku, Riba nije spremna za novu vezu

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove poslovne dileme. Važno je da sve dobro izanalizirate.Zaljubili ste se u osobu koja je po mnogim pitanjima sasvim drugačija od vas. Povedite računa o očima.

BIK

Možete da očekujete da ćete dobiti nove ideje koje će vam biti veoma značajne za pokretanje posla. Dopada vam se osoba koja živi daleko ili ulazite polako u vezu na daljinu. Skloni ste depresiji danas.

 

BLIZANCI

Pokušajte da se posvetite poslu i obavezama. Važno je da budete spremni da izbegnete sukobe sa nadređenima.Zanimljivo poznanstvo vas očekuje danas. Imaćete važan razgovor sa voljenom osobom. Dobro se osećate sasvim.

svetlost

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Važne obaveze su pred vama. Potrudićete se da organizujete što bolje možete.Pred vama je period u kojem će odnos između vas i voljene osobe biti u zahlađenju.Povedite računa o unosu vode i vitamina danas.

 

LAV

Možete da očekujete povoljan period poslovne odluke, promene kao i za potpisivanje novih ugovora.Iskreni ste prema svom partneru i od njega tražite da takođe pokaže da je spreman da vam se otvori. Prija vam bavljenje sportom.

DEVICA

Pred vama je šansa da povećate svoju zaradu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim poslovnim prilikama.Nakon romantičnih trenutaka sa novim partnerom, počinjete uviđate njegove mane.Krvotok je osetljiv.

 

VAGA

Moguće je da ćete uskoro morati da presečete i da na poslovnom polju donesete konačnu odluku.Na polju ljubavi vas očekuje faza nesigurnosti. Moguće je da ni sami ne znate kakva osećanja su prisutna u vama. Osetljiva koža.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete danas imati mnogo obaveza i da će vam dan biti prilično poslovno naporan.Pred vama je novo poznanstvo koje će uneti sreću i radost u vaš život. Prijalo bi vam da jedete više voća i povrća.

 

STRELAC

Skloni ste nekim promenama planova i saradnici počinju da misle da ste nepouzdani. Povedite računa o tome kakav ćete utisak ostaviti.Osećate se nekako usamljeno i potrebna vam je nova ljubav. Skloni ste negativnim emocijama.

JARAC

Možete da očekujete ostvarenje vaših planova i ambicija. Potrudite se da budete uporni u svojim namerama.Dopada vam se osoba koja je distancirana, zatvorena, i koju nije lako osvojiti.Bez problema sa zdravljem.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Pred vama je jako povoljan period za posao. Možete da očekujete da će vam se konačno osmehnuti sreća. Očekuje vas period mira i harmonije sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža i neki vid relaksacije.

 

RIBE

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ostvarićete pozitivne preokrete i uspeh na ovom polju.Niste spremni za novu vezu. Postoji osoba koju niste preboleli i na koju još uvek mislite. Dobro se osećate i zdravlje je stabilno.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)