HOROSKOP ZA 8. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

samoća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan nezainteresovan, Blizanci u zabludi, Rak se preispituje, Vaga sklona svađama, Škorpija se zaljubljuje

OVAN

Mogući su nesporazumi u poslovnom okruženju a pogotovo sa nadređenima možete da imate probleme sada. Voljena osoba se trudi oko vas, ali kao da to nije dovoljno da biste obratili pažnju na nju. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Moguće je da ćete raditi prekovremeno ili da ćete ceo dan biti u prevelikom broju obaveza. Deluje vam da ste upali u neku monotoniju sa voljenom osobom i sve vam je postalo dosadno. Proverite krvnu sliku.

 

BLIZANCI

Iako na prvi pogled može da se čini da su stvari na vašoj strani, pokajaćete se kada budete shvatili da ste pogrešno sagledali stvari. Pred vama su nova, uzbudljiva avantura u kojoj ćete uživati. Proverite krvni pritisak.

 

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da stvari neće ići onako kako očekujete. Povremeno sumnjate u svoje emocije i često se preispitujete da li ste doneli ispravnu odluku o partneru. Manji problemi sa stomakom.

pirueta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Očekuje vas poslovno putovanje ali ishod tog putovanja po vas nije baš sjajan. Pazite na svoje važne stvari i dokumenta. Novo poznanstvo u vama budi želju za ljubavnim promenama. Povedite računa o sinusima.

 

DEVICA

Dolazite do manje zarade i niste zadovoljni jer ste očekivali više novca. Moguće je da ćete naći i dodatni izvor prihoda. Imate utisak da vaša veza nije stabilna i da lako možete da dođete do prekida. Problemi sa štitnom.

 

VAGA

Moguć je pad koncentracije danas, lako ćete praviti greške koje kasnije neće moći jednostavno da se isprave. Veoma ste skloni svađama sa voljenom osobom i današnji dan vam jednostavno nije dobar. Vrtoglavica vas prati.

ŠKORPIJA

Imate neke ideje ali za sada nemate dovoljno novca da biste te poslove pokrenuli. Potrebno vam je nečije ulaganje. Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba i uskoro ćete imati priliku da se zbližite sa njom. Slabija cirkulacija.

 

STRELAC

Niste sigurni u svoje odluke i sada se predomišljate. Skloni ste pravljenju grešaka u proceni na poslovnom polju. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Dobro se osećate.

 

JARAC

Poslovno napredovanje vas očekuje. Bićete zadovoljni novim okolnostima i promenama na poslovnom polju. Iako vam je delovalo da se partner udaljava on će vam danas pokazati da mu je jako stalo do vas. Zubi su vam osetljivi.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Promenile su se okolnosti u vašem poslovnom okruženju i sada se osećate nesigurno. Moguće je da vas očekuju i nova iznenađenja. Moguće je da vam prija osećaj slobode i da niste spremni za vezu. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Mogući su manji problemi u komunikaciji sa saradnicima koji imaju nešto protiv vas. Okruženje vam nije naklonjeno. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati konflikte. Kosti su vam osetljive, pazite na sebe.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)