HOROSKOP ZA 8. avgust 2018. (ASTROLOGIJA)

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan je pred velikim izazovom, Rak napreduje u poslu, Devica da izbegava konflikte

OVAN

Moguće je da se od vas mnogo očekuje i da se osećate kao da trenutno niste dorasli izazovima koji su ispred vas. Potrebno je da voljenoj osobi otvoreeno pokažete šta vam smeta. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

BIK

Potrudite se da mirno prihvatite neke komplikacije koje su nastale na poslovnom polju. Vreme je da napravite konkretan korak ka osobi koja vam se dopada jer ona polako gubi nadu da ćete to učiniti. Prilično ste umorni.

 

BLIZANCI

Povoljan je dan za rešavanje administrativnih i formalnih pitanja. Možete da očekujete srećne okolnosti. Moguće je da vam smeta to što ne provodite dovoljno vremena sa voljenom osobom. Povedite računa o nogama.

 

RAK

Možete da očekujete stabilnost i priliku da postepeno napredujete. Poslovna situacija je odlično prikazana. Teško pokazujete osećanja zbog razočarenja koja ste imali u prošlosti. Vreme je da to prevaziđete. Povedite računa o bubrezima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Ukoliko budete uspeli da sklopite neki dogovor ili ugovor danas, na duže staze ćete biti zadovoljni. Partner ima očekivanja od vaše veze i na neki način se trudi da vam to stavi do znanja. Čuvajte se alergija.

 

DEVICA

U poslovnom okuženju možete da očekujete neke nagle konflikte i probleme. Stanje nije onakvo kakvo ste se nadali da će biti. Došlo je vreme da saznate neke istine o vašem partneru. Pad imuniteta je naglašen.

 

VAGA

Ukoliko budete postpuli impulsivno, moguće je da ćete se pokajati. Pazite na svoje ponašanje na poslovnom polju. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu sa osobom koju ste skoro upoznali. Srčane smetnje su moguće.

ŠKORPIJA

Potrudite se da nađete način da promenite perspektivu i svoje mišljenje o poslovnim problemima. Potreban vam je drugačiji stav. Moguće je da će atmosfera sa partnerom biti prilično napeta. Izbegavajte masnu hranu.

 

STRELAC

Ukoliko ste planirali putovanje ili saradnju sa inostranstvom, možeteda očekujete da će današnji dan biti povoljan za to. Moguće je da dolazi do prekida veze u kojoj ste trenutno. Izbegavajte cigarete. Pazite na pluća.

krvavi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Očekuje vas šansa da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da vam pomoć dolazi preko neke ženske osobe. Imate potrebu za novim dešavanjima na emotivnom polju, ali ste malo nesigurni u sebe. Razmišljate o dijeti.

 

VODOLIJA

Moguće je da vam je potrebno da se malo distancirate od poslovnih obaveza i da se odmorite. Preispitujete dešavanja iz prošlosti i pokušavate da dođete do odgovora na pitanje da li ste sa pravom osobom. Problemi sa vidom.

RIBE

Vi ste vrlo odlučni i lako sprovodite u delo ideje koje imate. Možete da očekujete srećne okolnosti danas. Dopada vam se osoba koja deluje veoma originalno i slobodno. Problemi sa nervozom su mogući.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)