HOROSKOP ZA 8. april 2018. (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Blizanci mogu da očekuju povoljan dan za ljubav, pred Devicama odličan period na poslovnom planu, kod Škorpija mogući problemi sa cirkulacijom.

OVAN

Možete da očekujete uspeh u vezi poslova koje ste planirali. Pred vama je povoljan period za ovo polje.

Nemate nikakve dileme i znate šta želite na emotivnom polju. Pred vama je povoljan dan. Pazite na osetljivu bešiku.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite uspeh kojem težite na ovom polju već duže vreme. Ukoliko vam se dopada Škorpija treba da znate da ste vas dvoje fatalan spoj. Mogući su problemi sa sinusima.

 

BLIZANCI

Očekuje vas poboljšanje zarade. Možete da se nadate lepim vestima na ovom polju. Lepo se osećate kada provodite vreme sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubav. Skloni ste gojenju u voj fazi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Moguće je da preterujete sa očekivanjima na poslovnom planu. Neophodno je da malo realnije pogledate na stvari. Očekuje vas povoljan dan za susret sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

LAV

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati priliku da razrešite neke probleme koji vas muče od ranije. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa partnerom koji vam otkriva sve više detalja o sebi. Pospani ste.

 

DEVICA

Odlična saradnja sa kolegama je pred vama. Možete da se nadate da ćete postići poslovni uspeh. Dobijate mnogo ljubavi od partnera i uživate kada ste zajedno. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Nemate zdravstvene probleme.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobar dogovor sa nadređenima. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Moguće je da pravite planove za zajednički život sa vašim partnerom. Pazite na svoje zube.

 

ŠKORPIJA

Sreća vas prati i lako rešavate sve što vas na ovom polju opterećuje. Možete da očekujete povoljan period. Imate priliku da birate među više udvarača, onog koji vam najviše odgovara. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

STRELAC

Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Sudbina je na vašoj strani pa možete da ostvarite ono što poželite na ovom polju. U braku postoje problemi između vas i partnera ali vi ih gurate pod tepih. Mogući su problemi sa grlom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Očekuje vas prilika da pokrenete novi posao koji bi mogao da vam donese prilično dobru zaradu u budućnosti. Veza sa voljenom osobom ide u dobrom smeru, zadovoljni ste i lepo se osećate kada ste zajedno. Mogući su problemi sa venama.

VODOLIJA

Pokušavate da ostvarite promene o kojima razmišljate već neko vreme ali vam to ne polazi za rukom. Moguće je da vas očekuje važan razgovor o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Prati vas iscrpljenost.

 

RIBE

Možete da se oslonite na pomoć i podršku od strane radnog okruženja. Povoljan vam je dan za posao i obaveze. Ako ste slobodni, pred vama je poznanstvo koje će postepeno da vas vodi ka vezi. Mogući problemi sa cirkulacijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)