HOROSKOP ZA 7. oktobar 2018. (ASTROLOGIJA)

Rim

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 07.10.2018. godine

OVAN

Za sada možete da očekujete dan koji će vam na ovom polju biti sasvim opušten. Nemate previše obaveza. Pokušavate da se svojoj simpatiji približite na prijateljski način. Za sada vam ne uspeva. Izbegavajte alkohol.

BIK

Možete da računate na pomoć oko novog poslovnog projekta. Možete da se oslonite navaše poslovne saradnike. Ukoliko vam se dopada neko koga ste upoznali preko posla, taj odnos će napredovati. Posetite stomatologa.

 

BLIZANCI

Moguće je da ste u proteklom periodu imali neko razočarenje vezano za ovo polje i da vam treba vreme da to prevaziđete. Osećate se dobro pored voljene osobe. Spremni ste da veza napreduje. Povedite računa u saobraćaju.

 

RAK

Očekuju vas problemi kojima se niste nadali. Trebaće vam dosta vremena da sve to prevaziđete. Postepeno se udaljavate od voljene osobe. Više ne osećate istu dozu emocija prema njoj. Problemi vezani za kičmu.

POŠTOVANJE ZAKONA I PROPISA PLATIO GLAVOM: Izašao da zapali cigaretu ispred kafića, nije slutio da mu je poslednja (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

LAV

Važno je da se posvetite svom poslu maksimalno i da ne dopustite da vam bilo šta ometa koncentraciju. Očekuje vas mogućnost za novo poznanstvo u vašem bliskom okruženju. Izbegavajte masnu hranu.

 

DEVICA

Očekuju vas manji troškovi danas pa vam to može stvarati određeni pritisak. Želite da napravite prvi korak u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada ali se plašite da ne ispadnete napadni. Problemi sa plućima su mogući.

 

VAGA

Bolje je da budete strpljivi kada su u pitanju nove odluke. Današnji dan vam nije povoljan za promene. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati neke svađe. Izbegavajte unos slatkiša.

ŠKORPIJA

Zabrinuti ste za svoje finansije i pokušavate da nađete neko alternativno rešenje za zaradu. Pred vama je susret sa osobom koja će ostaviti veoma moćan utisak na vas. Pokušaćete da je osvojite. Izbegavajte alkohol.

 

STRELAC

Nije vam baš najbolji dan za promenu posla. Možete biti skloni tome da napravite pogrešnu procenu situacije. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti i da odnos sa voljenom osobom ispašta. Bubrezi su vam osetljivi.

 

JARAC

Nemojte da se oslanjate na faktor sreće. Pred vama je dan tokom kojeg možete imati probleme na polju posla. Moguće je da niste baš sigurni da li vaša simpatija ima ista osećanja prema vama. Moguć je pad imuniteta.

 

VODOLIJA

Imaćete šansu da pokažete svoje sposobnosti i da napredujete na polju posla. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo. Ukoliko već imate partnera pred vama je razgovor o zajedničkoj budućnosti. Pazite na pritisak.

 

RIBE

Ako se bavite privatnim poslom, važne odluke su pred vama. Ovaj put nema mesta za dvoumljenje. Moguće je da voljena osoba oseća da više niste zainteresovani za nju. Povećajte unos tečnosti.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)