HOROSKOP ZA 7. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

Maldivi

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan se dobro oseća, Blizanci ljubomorni, Lav srećan, Jarac depresivan, Ribe čekaju problemi

OVAN

Čekate da čujete neke vesti koje su vam vrlo važne. Bez novih informacija ne možete da nastavite posao u pravom smeru. Moguće je da ćete imati priliku da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Dobro zdravlje.

BIK

Važno je da imate dovoljno strpljenja da biste posao odradili do kraja. Vreme je da se posvetite poslu bez ometanja. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku distancu u narednom periodu. Muče vas hronični problemi.

 

BLIZANCI

Vaš poslovni partner je osoba na koju možete da se oslonite. Pred vama je generalno dobar dan za posao. Prilično ste sumnjičavi i ljubomorni, sve što vam voljena osoba kaže stavljate pod znak pitanja. Mogući problemi sa zubima.

PROVOKACIJA ILI GREŠKA! RTS u UDARNOM TERMINU priznao Kosovo, Srbija ČEKA IZVINJENJE

RAK

Moguće je da se borite za bolju poziciju na ovom polju. Dosta toga ste već postigli a sada vam nedostaje priznanje i titula. Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom i spremni ste da se posvetite cilju. Problemi zbog hormona.

 

LAV

Ako ostanete dovoljno skoncentrisani na poslovne zadatke koje imate, uspećete da ostvarite dobro stanje na ovom polju. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj novoj vezi. Izbegavajte sve poroke.

DEVICA

Ako ne budete bili spremni da se posvetite poslu, imaćete neke posledice. Moguće je da vam neće ići sve okolnosti na ruku. Moguće je da ste nesvesno partnera povredili. Odmarajte i opuštajte se.

VAGA

Nemojte previše da se opterećujete tuđim problemima i poslovima. Važno je da se fokusirate na sopstvene prioritete. Potrudite se da sa voljenom osobom budete iskreni i da gradite odnos pun poverenja. Bez većih problema.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma dobra faza za posao. Imaćete mogućnost da ostvarite poboljšanje na ovom planu. Moguć je početak ljubavne veze u kojoj ćete biti zadovoljni. Zaljubljujete se. Povoljan je period za oporavak.

 

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati manje komplikacije na polju posla. Važno je da se držite svog pozitivnog načina razmišljanja. Ako preuzmete inicijativu da osvojite osobu do koje vam je stalo, uspećete. Problemi sa sinusima.

JARAC

Pred vama je pozitivan dan. Posao vam ide od ruke bez većih problema i komplikacija. Neophodno je da promenite pristup u komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša. Skloni ste depresiji.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostvariti svoje ciljeve i da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Potrudite se da sa voljenom osobom dođete do kompromisa. Čuvajte se u saobraćaju danas.

 

RIBE

Konstantno ste napeti i svoju tenziju prenosite na saradnike. Pred vama je period koji može doneti probleme. Pravite zajedničke planove za budućnost i uzbuđeni ste zbog toga. Nađite više vremena za san i odmor.

             

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)