HOROSKOP ZA 7. januar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bikovi su danas posvećeni porodici, Ovnove očekuju manja odlaganja

OVAN

Ukoliko ste planirali poslovno putovanje možete da očekujete manja odlaganja. Dolazi vreme u kojem ćete imati priliku da izgladite neke probleme sa voljenom osobom. Izbegavajte cigarete. Mogući su problemi sa plućima.

BIK

Dugo očekivana poslovna saradnja vam uskoro dolazi. Pred vama je faza u kojoj ćete imati poslovni uspeh. Danas ste više posvećeni porodici, ljubav vam nije prioritet. Razmišljate o dijeti i mršavljenju.

BLIZANCI

Niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu i pokušavate da nađete neko rešenje za promenu radnog mesta. Potrebno vam je vreme da shvatite šta želite od partnera sa kojim ste u vezi. Problemi vezani za oči.

RAK

Osećate se kao da možete da ostvarite više od onoga što drugi očekuju od vas. Spremni ste da u narednom periodu dokažete svoje sposobnosti. Moguće je da za sada imate samo prijateljski odnos sa partnerom. Nesanica.

LAV

Uvek možete da se oslonite na svoje iskrene kolege i saradnike koji vas do sada nisu izneverili. Veoma ste šarmantni i veoma lako možete da osvojite osobu koja vam se dopada, verujete u sebe. Nervni sistem vam je osetljiv.

feng

pixabay

DEVICA

Možete da očekujete pozitivan ishod situacije na ovom polju. Moguće je da ste bili zabrinuti ali bez razloga. Želite da uživate pored voljene osobe. Lepo vam je kada ste zajedno i razmišljate o braku. Problemi sa kičmom.

VAGA

Generalno ste zadovoljni svojim poslom i okolnostima u kojima se nalazite. Ne želite promene na ovom polju. Današnji dan provodite u atmosferi punoj ljubavi. Mogući su problemi sa kostima. Povedite računa o unosu kalcijuma.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme dosta lakše razrešiti u danima koji dolaze. Danas se posvetite porodici. Želite da pokažete voljenoj osobi svoja iskrena osećanja. Pad imuniteta je naglašen

STRELAC

Niste preterano posvećeni poslu i spremni ste da se malo opustite tokom praznične atmosfere. Veoma povoljan dan za emocije vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju odnosa sa partnerom. Puni ste pozitivne energije!

JARAC

Očekuje vas period u kojem ćete morati da uložite dosta svoje energije u posao kako biste mogli da budete zadovoljni rezultatima. Povoljan je dan za emocije. Očekuju vas lepa dešavanja. Mogući bolovi u stomaku.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Dolazite do novih saznanja i mogućnosti na poslovnom polju. Uskoro će vam se otvoriti prilika za napredovanje. Dopada vam se jedna osoba koja će pokazati da je sasvim drugačija od drugih. Moguća je prolazna prehlada.

RIBE

Olakšanje na polju finansija vas uskoro očekuje, a samim tim ćete se i vi daleko bolje osećati. Prioritet vam je da sa voljenom osobom napravite plan za budućnost. Želite da se neke stvari definišu. Poradite na svojim navikama.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)