HOROSKOP ZA 7. april 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Oixabay

Ovan planira brak, Bik ostvaruje svoje planove, Blizanci uživaju u slobodi, Rak je pun energije, Škorpija ima leptiriće u stomaku

OVAN

Nećete imati previše obaveza, pred vama je dan u kojem ćete moći da se posvetite sebi i svojim bližnjima. Planirate brak sa voljenom osobom i srećni ste zbog toga. Pred vama je povoljan period za ljubav. Odlično stanje.

BIK

Očekuje vas prilika da ostvarite svoje planove. Pred vama je povoljan dan za posao, jer se neke kočnice konačno otklanjaju. Ukoliko ste planirali da napravite prvi korak ka simpatiji, današnji dan vam je dobar. Odlično se osećate.

 

BLIZANCI

Srećne okolnosti vas prate i spremni ste da iuzmete stvari u svoje ruke. Možete da očekujete dobru atmosferu na poslu. Prija vam vaša sloboda i ne želite sada da se dajete bilo kome. Prijaće vam bavljenje sportom.

 

RAK

Dobićete priliv novca koji vam je potreban. Možete da očekujete da vam je današnji dan generalno povoljan za finansije. Privrženi ste osobi do koje vam je stalo i želite dugu vezu. Imate sasvim dovoljno energije.

horoskop

pixabay

LAV

Potrebno je da promenite navike koje imate kako biste na poslu bili efikasniji. Dopada vam se osoba koja je pokazala da takođe nije ravnodušna. Uskoro vas očekuju zanimljiva poslovna dešavanja. Manji problemi sa pritiskom.

 

DEVICA

Iako okolnosti u kojima se nalazite nisu baš najbolje vi čvrsto verujete da će se sve promeniti u vašu korist. Ako budete pokazali dovoljno strpljenja možete da očekujete da će voljena osoba da popravi neke stvari. Posetite zubara.

 

VAGA

Možete da očekujete da će vam se upornost isplatiti. Nemojte da odustajete od svojih ciljeva i dajte sebi vremena. Želite da ostvarite stabilnost kada je u pitanju polje ljubavi, ozbiljno razmišljate o braku. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

Nemojte da očekujete da ćete imati previše novih dešavanja na poslu danas. pred vama je malo usporen dan. Uskoro vas očekuje ulazak u vezu. Novo poznanstvo vam se desilo i osećate leptiriće u stomaku. Višak kilograma.

 

STRELAC

Moguće je da dosta toga neće ići onako kako ste se nadali. Nije vam povoljan dan i nemojte da rizikujete. Skloni ste tome da budete na neki način napadni u udvaranju ili da na nekim stvarima insistirate. Pazite na kičmu.

 

JARAC

Nije povoljan dan za putovanje ili veće poslovne promene. Bolje je da se posvetite samo onim svakodnevnim obavezama. Niste zadovoljni okolnostima u kojima se odvija vaša veza sa voljenom osobom. Problemi sa jetrom.

HOROSKOP za vikend: Ljubav je u vazduhu, jedan znak naprosto BLISTA dok drugi čeka LUDAČKI PROVOD

VODOLIJA

Nije vam povoljan dan pa može da se desi gubitak posla novca ili neka veća materijalna šteta koja će vas pogoditi. Ljubomora vam polako ali sigurno stvara veliki problem u braku. Pazite na krvotok i probleme sa cirkulacijom.

RIBE

Bilo bi dobro da izbegavate konflikte i da se danas uzdržavate od rasprava jer vam dan nije povoljan. Imate utisak da vas partner pritiska u određenom pravcu što vas zapravo samo dodatno udaljava. Problemi sa cirkulacijom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)