HOROSKOP ZA (6. SEPTEMBAR): Jarčevi, upornost će vam se isplatiti! Ribe, potražite jednog Strelca i snovi će da vam se ostvare! (ASTROLOGIJA)

zvezde

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Dolazi vam značajno poboljšanje na polju finansija. Možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju na ovom polju. Ukoliko ste bili ljubomorni ili imali neke nedoumice u vezi partnera, danas ćete sve jasno rešiti. Imate mnogo energije.

BIK

Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera iako on još uvek nije uradio nešto što bi vam naškodilo. Posvećeni ste svom partneru do srži. Vaša ljubav je jaka i ne očekujete ništa manje za uzvrat. Povedite računa kada je u pitanju krvotok.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza na poslu ali vam to ne pada teško. Možete dobiti pomoć od strane jedne Škorpije. Dopada vam se osoba koju svakodnevno srećete ali još uvek niste pronašli način da joj to otvoreno pokažete. Generalno se dobro osećate.

RAK

Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti kada je u pitanju neki važan poslovni projekat. Dešavanja vam idu na ruku. Novo poznanstvo sa jednom senzualnom osobom vas vodi do nove emotivne veze. Povedite računa o tahikardiji.

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Ukoliko ste očekivali neki dobitak preko nasledstva, bićete zadovoljni. Finansije su sve bolje. Ukoliko ste u braku, očekuje vas obnova strasti sa vašim starim partnerom. Ako ste slobodni, nova ljubav je u blizini vaše kuće. Pojačan apetit.

DEVICA

Ukoliko ste planirali poslovni put, preporuka je da ne idete sami, već da uz sebe povedete osobu od poverenja. Flertujete sa misterioznim udvaračem kog ne poznajete dovoljno dobro. Uzbuđuje vas njegova pojava. Povedite računa o grlu.

[adsenseyu1]

VAGA

Dolazi vam značajan priliv novca. Rešićete neke probleme koje ste imali na ovom polju, u jednom potezu. Možete da očekujete sasvim stabilan i dobar odnos sa emotivnim partnerom. Bez većih promena. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam nije predstavljen kao preterano značajan za polje posla. Možete da očekujete mirnu situaciju. Maksimalno ste usmereni na dešavanja na polju ljubavi. Trudite se da osvojite novu osobu koja vam se dopala. Prilično ste iscrpljeni.

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Možete biti veoma uspešni u poslovima u kojima sarađujete sa dalekim inostranstvom i ljudima drugačijeg porekla. Maštate o osobi koja je zauzeta. Ohrabrili ste se da ipak uđete u komunikaciju sa njom. Manji problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, danas vam dolazi dodatna inspiracija i zanimljive ideje. Dopada vam se osoba koja na prvi pogled deluje nekako zatvoreno. Ipak, rešeni ste da joj se približite. Ne bi trebalo da bude problema kada je zdravlje u pitanju.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Ukoliko imate dobre odnose sa nadređenima, oni će vam tokom ovog dana dati neki veoma poverljiv zadatak. Manji problemi koje imate sa ljubomorom utiču na odnos između vas i voljene osobe. Preporuka je da povedete računa o leđima.

RIBE

Možete da očekujete veoma uspešan dan na polju posla. Doćićete do nekih važnih informacija. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, ovaj dan je povoljan za kontakt i zbližavanje sa njom. Izbegavajte unos alkohola i opijata.

(Dnevne.rs, Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]