HOROSKOP ZA 6. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovaj dan, kao i nekoliko narednih, obojeno je osećajem svemoći, izoštrene intuicije potpomognute ponegde i neverovatnom ulogom sreće koja može iz nemogućih situacija da izvuče dobit po vas, a za to zaslužan je uporni i tvrdoglavi Uran u Ovnu, koji ne staje dok ne postigne željeno…Želimo vam uspešan dan, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Mnoge okolnosti će početi da se menjaju, a vašim grčevitim držanjem za ono što trenutno imate možete da propustite mnoge prilike za pozitivnu promenu i napredak.

LJUBAV

Dozvolite partneru da vodi igru u kojoj ćete se na kraju opustiti. Potisnuli ste svoju strastvenu stranu bez potrebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost.

LJUBAV

U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Blizanci

POSAO

Možete da budete kažnjeni za bilo kakvo eskiviranje odgovornosti, pa se suočite sa svim eventualnim problemima jer možete uspešno da ih rešite.

LJUBAV.

Emotivno se situacija konačno popravlja. Odlučni ste i znate šta želite i šta vam je činiti. Dobar period je pred vama, iskoristite ga.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće…

znak

Foto: pixabay

Rak

POSAO

Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave. Strpite se, biće boljih dana.

LJUBAV

Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Posao ne nosite kući!

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Lav

POSAO

Nemojte da očekujete podršku drugih, već završavajte samostalno ono što možete. Prećete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.

LJUBAV

Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate i da se trudite, iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Tuča bivšeg UFC šampiona I NAJJAČEG čoveka iz IGRE PRESTOLA, šta mislite ko je pobedio? (VIDEO)

Devica

POSAO

Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.

LJUBAV.

Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.

ZDRAVLJE

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Vaga

POSAO

Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima, pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata. Suviše se oslanjate na nečija obećanja koja nisu realna.

LJUBAV

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate, bilo da ste bili u vezi ili ne.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Škorpija

POSAO

Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni, a naročito kada vi grešite.

LJUBAV

Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme a verovatno je vezana za vaš posao.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Nemojte da pravite nagle promene. Potrebno je da se prilagodite nekim okolnostima da biste došli do zacrtanog cilja. Kontrolišite sopstvene reakcije.

LJUBAV.

Vreme je da se opustite i dozvolite voljenoj osobi da bude dominantnija u odnosu. Ako ste slobodni, može vam se udvarati neko preko posla ili osoba koju srećete prilikom izlaska.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima…

horoskop

Fptp: pixabay

Jarac

POSAO

Dešavanja na poslu su vezana za okolnosti koje će se menjati a vi na njih nemate puno uticaja. Savet je da se trenutno prilagodite i saslušate ljude u svom okruženju.

LJUBAV

Imate podršku voljene osobe, ali kao da ste se na to već navikli. Partner može pokazati nezadovoljstvo zbog nedostatka vremena koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE

Odlično.

 

Vodolija

POSAO

Pokreće se dosta toga što ste priželjkivali u proteklom periodu. Nema razloga da sumnjate u sebe i da budete skromni.

LJUBAV

Može vas pokrenuti slučajno poznanstvo sa osobom koju dugo niste videli. Prijatno ćete se iznenaditi i bićete lepo raspoloženi ceo dan.

ZDRAVLJE

Ukočenost.

Ribe

POSAO

Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu.

LJUBAV.

Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

(Dnevne.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop.)