HOROSKOP ZA 5. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik brzoplet, Raka čeka preokret na poslu, Devica posvećena poslu, Škorpija ima ponudu za odlazak u inostranstvo

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati neke rizične situacije i kočnice, pa su mogući poslovni problemi. Uskoro ćete ući u vezu koja može da opstane na duže staze u budućnosti i da vodi u ozbiljnije odluke. Prolazan kašalj vas prati.

BIK

Nemojte da dopustite da budete brzopleti i da pravite ishitrene odluka na ovom polju. Prija vam pažnja koju dobijate od strane voljene osobe. Možete da očekujete generalno povoljan dan za ljubav. Podložni ste upalnim stanjima.

 

BLIZANCI

Očekuju vas važna dešavanja kada je u pitanju posao. Nove odluke su pred vama, budite spremni za njih. Moguće je da vodite neke bitke sami sa sobom i da ne znate baš šta želite po pitanju emocija. Ukočenost u predelu vrata.

pixabay

RAK

Mogući su novi preokreti i promene koje će na neki način da uzdrmaju vašu poslovnu stabilnost. Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će u vama od samog početka probuditi jaka osećanja. Dobro se osećate i zdravlje vam je stabilno.

 

LAV

Ako ste želeli novo radno mesto, sada vam se polako otvara prilika da ga i dobijete. Partner polako pokazuje svoje pravo lice. Sve češće se svađate i ne dopada vam se faza u kojoj se vaš odnos nalazi. Problemi sa pritiskom.

DEVICA

Maksimalno ste posvećeni poslu i zadovoljni ste rezultatima koje ostvarujete na ovom polju. Sa voljenom osobom imate dosta novih dešavanja, promena i avantura koje vam podižu nivo uzbuđenja. Povedite računa o glavobolji.

 

VAGA

Imate mnogo poslovnih obaveza i spremni ste da se posvetite svojim prioritetima kako bi napredovali. Moguće je da ste imali neke nesporazume u odnosu sa partnerom i da je sada vreme da ih izgladite. Pad imuniteta je naglašen.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Saradnja sa inostranstvom vas uskoro očekuje. Na poslovnom polju ćete imati neke promene. Pred vama su zanimljiva dešavanja sa vašom simpatijom. Možete da očekujete priliku za početak veze. Sasvim dobro zdravlje.

 

STRELAC

Smatrate da postoje problemi koji su na neki način gurnuti pod tepih i uradićete ono što je do vas da biste ih rešili. Moguće je u odnosu sa voljenom osobom dolazi do trzavica jer vi imate manjak strpljenja. Bez većih problema.

JARAC

Moguće je da ćete uraditi ono što je do vas kako bi uspeli da ostvarite poslovne promene koje su vam neophodne. Pokažite partneru koliko vam znači. I dalje postoji mogućnost da vaša veza opstane. Smetaju vam cigarete.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Imate povoljan dan u kojem ćete generalno biti zadovoljni poslovnom situacijom. Nema promena kod vas. Moguće je da ste spremni da povučete neke rizične poteze kako bi osvojili svoju simpatiju. Osetljiva koža.

 

RIBE

Odlučno se postavljate u kontaktu sa osobom sa kojom vas očekuje bitna poslovna saradnja. Nema naznaka za veće promene u odnosu sa ljubavnim partnerom. Vaša veza ostaje kakva je i bila do sada. Prolazna glavobolja.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)