HOROSKOP ZA 5.maj 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik će se razočarati na poslu, Devica je zaljubljena, Vodolija ima problema sa probavom, a Blizanci sa reumom

OVAN

Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite situaciju koja vam je u određenom smislu predstavljala problem na ovom polju. Komunikacija sa voljenom osobom nije onakva kakvu ste želeli. Moguć je prolazan kašalj.

BIK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana doživeti razočarenje na polju posla ali i da će se kasnije stanje popraviti. Moguće je da nemate priliku da voljenoj osobi pokažete svoje iskreno mišljenje. Povoljan je dan za početak dijete.

 

BLIZANCI

Nije povoljan dan za promene posla. Za sada se uzdržite od nekih većih planova na ovom polju. Moguće je da sa partnerom nemate dobru komunikaciju i da ćete danas veoma lako doći do novih konflikata. Problemi sa reumom.

sminkanje-boje

RAK

Moguće je da pokušavate da ostvarite neki napredak na polju posla ali je danas mnogo toga protiv vas. Možete da očekujete susret sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite jaka osećanja. Izbegavajte cigarete.

 

LAV

Očekuju vas neke manje nesuglasice u poslovnom okruženju ali ako pokažete dovoljno diplomatije sve ćete uspeti da rešite. Delujete prilično hladno u komunikaciji sa partnerom. Zdravlje vam je dobro sasvim.

DEVICA

Nije povoljan dan za sud ili za rešavanje formalnih i papiroloških pitanja. Moguće je da ćete imati neke komplikacije. Veoma ste zaljubljeni i prema voljenoj osobi se lepo ponašate, želite da joj ugodite. Osećate se odlično.

 

VAGA

Moguće je da se u nekim poslovima previše oslanjate na druge ljude a premalo na sebe i svoje instinkte. Pred vama je period promena na ovom polju. Moguće je da će doći do preokreta kakve ne očekujete. Problemi sa bešikom.

znak

ŠKORPIJA

Nije preterano povoljan dan za vaš posao. Izbegavajte rizike, nova ulaganja ili bilo kakve važne razgovore. Trebaće vam neko vreme da se sasvim stabilizujete sa voljenom osobom nakon svih problema. Povedite računa o sinusima.

 

STRELAC

Imaćete naporan dan i veliki broj obaveza sa kojima nećete baš sasvim lako uspeti da izađete na kraj Stabilna situacija sa na ovom polju vas raduje. Uživate kada ste pored voljene osobe i lepo vam je. Odlično se osećate!

JARAC

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana praviti neke manje greške na ovom polju i da će vam drugi to zamerati. Od načina na koji se budete postavili će zavisiti razvoj odnosa sa tom osobom. Mogući su problemi sa srcem.

zvezde

Foto: profesionalnaastrologija

VODOLIJA

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati preokrete koji će vas iznenaditi i doneti vam određeni gubitak. Potrudite se da pokažete voljenoj osobi da ste spremni da se menjate i prilagođavate. Probava vam je osetljiva.

 

RIBE

Lako možete da ostvarite nesporazum sa poslovnim partnerom. Nemojte danas da potpisujete važna dokumenta. Možete da očekujete zanimljiv flert sa osobom koja će vam dugo nakon toga ostati u mislima. Problemi sa kašljem.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)