HOROSKOP ZA 4. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

flamingo

To su najveće napasti na moru, a bogami i na plaži, Foto: Pixabay

Bika očekuje napredovanje na poslu, Blizance novo poznanstvo, Lav treba da izbegava rizične poteze, Jarac ima povoljan dan za poslovne odluke

OVAN

Sve ide baš onako kako ste želeli i zadovoljni ste okolnostima. Pred vama je period u kojem ćete imati dobru sreću. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da želi vezu. Zdravlje vam je dobro.

BIK

Očekuje vas prilika da napredujete na poslu. Spremni ste da pravite promene koje želite. Razmišljate o braku i ljubavnim promenama ali je potrebno još vremena kako biste uspeli da ih realizujete. Povećajte unos kalcijuma.

 

BLIZANCI

Polako rešavate neke probleme koji su vam ranije na poslovnom polju predstavljali vece kočnice. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da ima ka vama iskrena osećanja. Povoljan je dan za rekreaciju.

putovanje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Moguće je da situacija na poslu nije onakva kakva ste želeli da bude i da je pred vama prilično nepovoljan period. Potrebno je da se potrudite da sa voljenom osobom poboljšate komunikaciju u narednom periodu. Izbegavajte alkohol.

 

LAV

Izbegavajte rizične poteze i neobične situacije u narednom periodu kako ne bi napravili neke veće greške na poslu. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna imaćete neke komplikacije. Osetljivi disajni putevi.

DEVICA

Potrudite se da se posvetite svojim obavezama kako biste mogli da sve po pitanju posla rešite na dobar način. Moguće je da ste došli do veće svađe sa voljenom osobom i da osećate da na neki način nema nazad. Problemi sa bubrezima.

 

VAGA

Objektivno ste posvećeni obavezama koje imate i važno vam je da na poslovnom polju ostvarite stabilnost. Moguće je da ćete biti skloni flertu i novim poznanstvima kao i većim ljubavnim promenama. Potrebno vam je više sna.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa trgovinom očekuje vas veći uspeh u narednom periodu. Prošlost vas na ovom polju i dalje nekako proganja i ne možete da prebolite osobu koju volite. Postepeno poboljšanje zdravlja.

 

STRELAC

Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu koja će za vas biti veoma važna. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra i polako postajete svesni ozbiljnosti situacije. Osetljivi mokraćni putevi su naglašeni kod vas.

JARAC

Očekuje vas povoljan period za nove poslovne odluke. Imaćete podršku od strane poslovnog okruženja. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu ako ste slobodni. Zauzetima dolaze problemi. Opustite sa dragim ljudima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Povoljan je dan za odmor ili putovanje. Ne biste trebali da očekujete previše poslovnih obaveza. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete povoljan period da nađete osobu koja vam odgovara za vezu. Problemi sa sinusima.

 

RIBE

Za sada ste zadovoljni situacijom koju imate na ovom polju. Ne očekuju vas veće promene i problemi na poslu. Očekuje vas prilika da obnovite komunikaciju sa bivšom ljubavi koja vam je i dalje draga. Problemi sa cirkulacijom.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)