HOROSKOP ZA 4. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Ovan osetljiv, Blizanci razmišljaju o bivšoj ljubavi, Rak sklon alergijama, Devica pred neočekivanim susretom

OVAN

Možete da očekujete promene koje će vas dovesti do poslovnog napredovanja. Okolnosti na ovom polju vam idu na ruku. Voljena osoba će vam pokazati da je bila neiskrena po nekim pitanjima. Zubi su vam osetljivi.

BIK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da sklopite nove poslovne kontakte koji će vam biti od velikog značaja u budućnosti. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li prema vama ima osećanja. Dobro se osećate.

BLIZANCI

Ukoliko ste zabrinuti za svoje finansije, moguće je da imate pravo. Očekuje vas prilično nestabilna situacija na ovom planu. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti iako je niste ni tražili. Problemi sa krvotokom.

cvet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Pred vama je period u kojem ćete imati razne poteškoće na poslu. Moguće je da će vam trebati nečija pomoć da ih rešite. Iako ste veoma zaljubljeni u svog partnera, ne možete a da ne primetite neke mane. Skloni ste alergijama.

 

LAV

Očekuje vas naporan dan, moguće je da će biti dosta stresa oko vas i da vam neće biti lako da donesete nove odluke na ovom polju. Ne dopada vam se da budete sami. Potrebna vam je nečija pažnja. Problemi sa stomakom.

DEVICA

Imate priliku da ostvarite planove koje ste ranije napravili. Poslovno polje vam je odlično prikazano u narednom periodu. Nekako neočekivano dolazi do susreta sa osobom sa kojom ćete imati vezu. Imate puno energije u sebi.

VAGA

Manje prepreke na ovom polju će vas samo ojačati i naučiti vas tome da steknete više iskustva. Poznanstvo koje se spontano desilo je na vas ostavilo jak utisak. Možete da očekujete razvoj komunikacije. Osetljiv urogenitalni trakt.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Možete da se nadate poboljšanju poslovne situacije. Bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera i ponekad vam se čini da je preterano hladan. Izbegavajte masnu hranu.

 

STRELAC

Povoljan je dan da se okrenete nekom hobiju ili aktivnostima van posla. Nećete imati mnogo posla danas. Želite da osvojite osobu koju mnogi pre vas nisu uspeli da šarmiraju. Problemi sa nesanicom i nervozom.

JARAC

Ukoliko se bavite poslom koji od vas zahteva putovanja i pokret, možete da očekujete jako dobar dan. Uživate u prijateljskom odnosu koji imate sa osobom koja vam se dopada. Odlično se osećate! Zdravlje vam je dobro.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Danas možete imati priliku za nov posao. Ukazaće vam se šansa da napredujete i da počnete da zarađujete bolje. Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti u vašoj vezi i čini vam se da je partner neiskren. Menjajte loše navike.

RIBE

Potrebno je da poradite na svom stavu. Ponekad ste nejasni u komunikaciji i to vam može doneti probleme na poslu. Dopada vam se osoba koja tajno gaji simpatije prema vama. Postoji šansa da se spojite. Potrebno vam je opuštanje.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)