HOROSKOP ZA 30. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan da poseti lekara, Blizanci sreću staru simpatiju, Rak prenagljuje sa odlukama, Vaga ima povoljan dan na poslu

OVAN

Možete da očekujete manji konflikt sa poslovnim saradnicima danas. Moguće su neke neprijatne okolnosti. Osećate se usamljeno i potrebne su vam promene na ljubavnom planu. Čuvajte bubrege. Posetite lekara radi kontrole.

BIK

Imate dosta obaveza ispred sebe tokom današnjeg dana pa vam je pravilna organizacija jako važna. Ako želite da dođete do nekih novih poznanstava, važno je da se više pokrenete na društvenom planu. Imunitet vam je oslabljen.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su problemi koje nećete moći sami da rešite. Sasvim neočekivano susrećete vašu staru simpatiju. Probudiće vam se emocije. Manji problemi sa aritmijom.

 

RAK

Današnji dan vam na neki način može biti težak pa nemojte sada da započinjete nove poslove. Voljena osoba vas često nervira zbog navika koje ima. Čini vam se da ste malo prenaglili sa odlukama. Ne izlažite se prevelikom naporu.

horoskop

Foto: Pixabay.com

LAV

Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod vašeg partnera. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

DEVICA

Možete da očekujete stabilizaciju na ovom polju. Povoljan je dan da pokrenete rešavanje nekih važnih pitanja. Potrebno vam je više razumevanja od strane partnera. Ponekad imate utisak da vas ne podržava. Stomačni problemi.

 

VAGA

Probleme koje ste imali na poslu ćete uspeti da rešite mnogo lakše nego ranije. Povoljan vam je dan. Važno je da voljenoj osobi pokažete da ćete joj pružiti dovoljno strpljenja i razumevanja. Bolovi u grlu vam stvaraju probleme.

ŠKORPIJA

Dobićete priliv novca danas. Očekuje vas mogućnost i da obavite neke važne poslovne razgovore. Situacija između vas i voljene osobe nije onakva kakvu ste želeli. Pojačan apetit je naglašen danas kod vas.

 

STRELAC

Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da ostvarite poboljšanje okolnosti na ovom planu. Moguće je da ste se na neki način malo udaljili od vašeg partnera ali se još uvek volite. Problemi sa vrtoglavicom.

 

JARAC

Uskoro će vam se otvoriti prilika da sklopite neko novo poslovno partnerstvo koje bi moglo da bude značajno za vas. Moguće je da vas emocije veoma jako vuku unazad, ka osobi iz prošlosti. Mogući problemi sa nesanicom.

zvezde

VODOLIJA

Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji. Povećajte unos minerala i vitamina.

RIBE

Potrudićete se da se ipak posvetite poslu iako možda danas i niste baš sjajno raspoloženi. Izbegavajte svađe sa voljenom osobom jer bi mogle da se završe neočekivano loše po vas. Prilično ste osetljivi i lošeg zdravlja.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)