HOROSKOP ZA 3. maj 2019. (ASTROLOGIJA)

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav nervozan, Devica opasna, Vaga opuštena, Vodolija zavodnica, Ribe neodlučne, Rak emotivan

OVAN

Niste skloni donošenju racionalnih odluka, danas kao da vama više vladaju emocije i neki impulsi. Povoljan je dan da sa voljenom osobom definišete kuda želite da idete kao par. Povedite računa o usporenoj probavi.

BIK

Nije preterano povoljan dan za pokretanje novog posla ili za bilo kakvu inicijativu na ovom polju. Komunikacija sa voljenom osobom bi mogla postepeno da se popravi ako budete uložili dovoljno vremena. Prolazan kašalj.

 

BLIZANAC

Vaša nervoza utiče negativno na poslovno okruženje u kojem se nalazite. Verujete vašem partneru i lepo vam je kada ste zajedno. Planirate više od veze u budućnosti. Moguće je da imate povećan apetit.

horoskop

pixabay

RAK

Nije vam preterano povoljan dan i možete da očekujete neke probleme i komplikacije na ovom polju. Budite otvoreni prema voljenoj osobi. Pokažite joj da želite da imate više od ovoga na čemu ste. Moguća je nesvestica.

 

LAV

Vaša zabrinutost zbog poslovne situacije ne doprinosi tome da se nađe rešenje. Susret sa voljenom osobom je pred vama i konačno ćete imati priliku da neke stvari razjasnite. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

DEVICA

Ukoliko imate probleme sa nekim od saradnika, današnji dan bi mogao da dovede do kulminacije konflikta među vama. Vremenom ćete rešiti nedoumice koje imate u vezi voljene osobe. Povećajte unos magnezijuma.

 

VAGA

Neodlučni ste i to smatrate svojom najvećom manom. Ponekad, u poslovnim okolnostima treba brzo da reagujete. Iako smatrate da ste osobu iz prošlosti preboleli, nije vam baš lako da u svojoj glavi stavite tačku. Moguća je ukočenost.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Postepeno ćete ostvariti ciljeve koje ste sebi na neki način postavili. Važno je da budete uporni i istrajni u svojim namerama. Moguće je da niste sigurni na koji način da se postavite prema simpatiji. Izbegavajte unos alkohola.

 

STRELAC

Nema potrebe da budete zabrinuti za vaše polje finansija. Potrebno je malo vremena da se nađe rešenje ali- naćiće se. Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate poslovni ili na neki način formalni odnos. Potreban vam je odmor.

JARAC

Niste zadovoljni uslovima koje imate na poslovnom planu i želite da menjate radno mesto. Ukoliko ste u braku sa voljenom osobom vas očekuje udaljavanje, moguće je i da razmišljate o razvodu. Koža vam je osetljiva.

nedeljni

Foto: pixabay /dnevne.rs

VODOLIJA

Nije vam lako da se sasvim koncentrišete na poslovno okruženje kada imate previše nekih privatnih problema. Postoji osoba koja vam se dopada, ali kao da ne umete otvoreno da pokažete pred njom. Želudac vam je osetljiv.

 

RIBE

Nije preporučljivo da rizikujete na ovom polju. Današnji dan može da vam donese neki gubitak i razočarenje. Očekuje vas zanimljiv dan tokom kojeg možete da ostvarite novo poznanstvo i flert. Preporučuje vam se bavljenje sportom.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)