HOROSKOP ZA 3. decembar 2019. (ASTROLOGIJA)

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe moraju da povedu računa o leđima, Vodolija pamet u glavu, Bik ima novo poznanstvo, Vaga ima problema sa disanjem

OVAN

Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Dosta energije ulažete u posao kojim se bavite. Ne dopada vam se odnos sa voljenom osobom. Otvoreno ćete joj pokazati šta mislite o vašoj vezi. Povećajte unos vitamina.

BIK

Nema razloga da brinete kada je u pitanju posao. Samo se potrudite da se što bolje organizujete. Dolazi vam prilika da se upoznate sa osobom koju posmatrate iz daleka već neko vreme. Stvarajte zdravije navike.

 

BLIZANCI

Lako možete da pokrenete novi posao ako tako nešto planirate. Očekuje vas povoljan period za realizaciju ciljeva. Moguće je da će između vas i partnera biti manjih problema u komunikaciji. Mogući su problemi sa plućima.

 

RAK

Očekuju vas manje prepreke koje ćete uspeti da prevaziđete ako pokažete dovoljno inicijative. Dobro se osećate pored voljene osobe i srećni ste. Vaš odnos može da traje na duže staze. Hronični problemi vam se vraćaju.

 

LAV

Imate jako dobru intuiciju i na vreme uspevate da predosetite kada treba da menjate posao. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period za ljubav. Moguć je nizak pritisak.

DEVICA

Nije povoljan dan i možete da očekujete stresove. Moguća je i manja šteta ili gubitak. Sa voljenom osobom ne dolazite lako do kompromisa. Ako ste slobodni, niste raspoloženi za nova poznanstva. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

VAGA

Želite da rešite probleme koje imate na polju posla ali nemate dovoljno saveznika na svojoj strani. Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i često sumnjate u nju. Problemi sa disajnim putevima.

ŠKORPIJA

Pazite na finansije jr biste zbog prekomernih troškova mogli da imate veće probleme. Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi. Ako ste u braku, očekuje vas veća kriza u odnosu sa voljenom osobom. Problemi sa hormonima.

 

STRELAC

Povedite računa kada je u pitanju vaš posao. Mnogo toga bi moglo da vaas opterećuje na ovom planu. Skloni ste preterivanju u pokazivanju emocija prema osobi koja možda nije sasvim iskrena prema vama. Potrebno vam je više sna.

JARAC

Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete imati probleme na polju posla. Platonska veza više ne može da se održi. Osećate da vam je potrebno nešto drugo. Moguće je da se ne osećate dobro. Posetite lekara na vreme.

 

VODOLIJA

Povedite računa o komunikaciji koju stvarate sa vašim saradnicima i nadređenima u poslovnom okruženju.

Niste sigurni šta osećate prema osobi sa kojom see viđate i često razmišljate o prekidu tog odnosa. Osetljiv nervni sistem.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)