HOROSKOP ZA 29. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik ljubomoran, Blizanac pasivan, Rak upada u nesporazum, Lav da se pazi problema u saobraćaju

OVAN

Neočekivana ponuda za nov posao dolazi do vas i potrebno vam je vreme kako biste shvatili šta tačno želite. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete povoljan dan. Povedite računa o jetri.

BIK

Nemojte da očekujete da ćete uspeti da ostvarite previše važnih promena tokom današnjeg dana. Ljubomora vam stvara veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da ste nepoverljivi. Uznemireni ste i pod stresom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

BLIZANCI

Prilično ste pasivni i niste posvećeni poslu. Tokom današnjeg dana vam prija da odmarate i da se malo distancirate od obaveza. Partner očekuje pokretanje ozbiljnog razgovora na temu vaše veze. Mogući problemi sa grlom.

 

RAK

Važno vam je da razjasnite situaciju u kojoj se nalazite kako ne biste kasnije imali neke probleme zbog nesporazuma na poslu. Voljena osoba deluje kao da je preterano zahtevna što se vama ne dopada. Osetljiv vrat i ramena.

 

LAV

Moguće je da ćete danas rešiti neke probleme koji su vam u prethodnih nekoliko dana zadavali glavobolje. Trebaće vam više vremena da biste rešili situaciju sa voljenom osobom. Povedite računa u saobraćaju.

DEVICA

Moguće je da ste prilično nervozni i da vam ne odgovara naporni poslovni tempo koji ste imali u prethodnom periodu. Otvara vam se prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati iskrene emocije. Problemi sa prehladom.

 

VAGA

Oslobađate se većeg dela obaveza i konačno možete malo da predahnete. Uspeli ste da rešite veći deo poslovnog problema. Sa voljenom osobom ste izgradili odnos pun poverenja i zadovoljni ste. Odlično se osećate!

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Žurite da što pre završite sve poslovne obaveze. Moguće je da ste sami nabili bespotreban pritisak na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljna faza za promene. Povedite računa o grudnom košu.

 

STRELAC

Moguće je da se novi problemi pojavljuju iako ih niste očekivali. Nadali ste se da ste konačno završili sa komplikacijama. Ukoliko ste u nekom partnerskom odnosu moguće je da ćete imati probleme sa partnerom. Povišen pritisak.

 

JARAC

Pred vama je dan u kojem dolazi do novih poslovnih komplikacija, moguće je da će vam biti potrebna pomoć nadređenih. Još uvek vam se ne pojavljuje nova prilika za ljubavnu vezu. Problemi su mogući zbog nervoze.

VODOLIJA

Možete da se nadate rešavanju svih nestabilnosti i problema na polju posla. Konačno vam se ovo polje pozitivno pokreće. Možete da očekujete pokretanje nove ljubavne veze, a pogotovo vam prija Strelac. Odlično se osećate!

 

RIBE

Pred vama je prilika da ostvarite bolju zaradu, možete da se nadate šansi za poboljšanje poslovne situacije takođe. Nova ljubavna veza je u vama probudila pozitivne vibracije kojih se držite. Prija vam fizička aktivnost.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)