HOROSKOP ZA 29. april 2019. (ASTROLOGIJA)

konj

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan nesiguran, Bik nema koncentraciju, Rak prati svoje ciljeve, Lav ne može da pređe preko ponosa

OVAN

Promenljivo stanje koje vlada u vašem poslovnom okruženju na neki način može da vam unese osećaj nesigurnosti. Uskoro ćete imati priliku da se upoznate sa osobom o kojoj ste čuli dosta lepih stvari. Proverite štitnu žlezdu.

BIK

Nemate dovoljno koncentracije na ovom polju i možete veoma lako da budete skloni pravljenju grešaka. Pojavila se nova osoba u vašem životu. Spremni ste da joj se posvetite kako bi vam odnos napredovao. Više spavajte.

 

BLIZANCI

Trudite se da pokrenete promene na ovom polju ali vam ništa ne polazi za rukom danas. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije u budućnosti polako moglo da vas vodi do nove ljubavne veze. Nema problema sa zdravljem.

horoskop

pixabay

RAK

Moguće je da vam je motivacija na dobrom nivou i da ste maksimalno posvećeni poslu. Imate jasno određene realne ciljeve. Imate utisak da partner želi promene i da je nezadovoljan. Povećajte unos magnezijuma.

 

LAV

Ne odustajete od svojih ideja i potrudićete se da realizujete sve što imate u planu. Nije vam lako da se pomirite sa osobom koju volite jer bi to značilo da ćete zgaziti svoj ponos. Prijaće vam fizička aktivmost.

DEVICA

Uz dovoljno kreativnosti možete da dođete do novog poslovnog projekta koji će vam biti značajan u velikoj meri. Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Nemojte da se forsirate previše.

 

VAGA

Nemate dovoljno strpljenja i brzopleto rešavate neke konflikte, pa zato stvarate još veći haos na poslovnom polju. Trenutno niste zainteresovani za udvarača koji pokušava da vam se približi. Povećajte unos kalcijuma.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za posao i saradnju sa osobom od koje možete mnogo toga da naučite. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Poradite na boljoj koncentraciji.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što ste želeli tokom današnjeg dana i da ćete biti zadovoljni. Moguće je da razmišljate o braku ili početku zajedničkog života sa osobom do koje vam je stalo. Imate višak energije!

MESEČNI HOROSKOP za maj 2019: Samo jednom znaku sve ide od ruke! (ASTRO)

JARAC

Imate poverenje u one sa kojima radite i spremni ste da se oslonite na njih još više. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će vam odmah pokazati osećanja. Osećate se sasvim dobro. Sa zdravljem nemate probleme.

 

VODOLIJA

Slušajte svoju intuiciju i donosite ispravne odluke na ovom polju. Možete da očekujete generalno dobar dan. Vreme je da odaberete osobu sa kojom želite da ostanete. Trenutno imate šansu da napravite dobar izbor. Slabiji vid.

 

RIBE

Pojavile su vam se komplikacije kojima morate ozbiljno da se posvetite ako želite poslovno napredovanje. Ako ste već u braku možete da očekujete lepo slaganje sa partnerom. Stres zbog posla vam donosi probleme.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)