HOROSKOP ZA 27. oktobar 2018. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 27.10.2018. godine

OVAN

Uspećete da obavite važne stvari koje ste imali u planu za danas, a da vam ostane i dovoljno slobodnog vremena za druge obaveze. Ostvarićete novo poznanstvo. Spremni ste da flertujete. Povećajte unos vitamina.

BIK

Svi planovi koje imate će se ostvariti vremenom. Potrebno je da budete dovoljno strpljivi i uporni. Možete da očekujete lep dan za ljubavno polje. Dobro se slažete sa partnerom. Povedite računa o osetljivim ušima.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da ostvarite stabilnost koju ste jako dugo očekivali. Nemate nikakve dileme u vezi voljene osobe. Znate da ste za sebe izabrali pravog saputnika. Pazite na osetljivu bešiku.

RAK

Možete da očekujete da ćete ostvariti neki manji uspeh. Na duže staze će vam to značiti iako sada niste toga svesni. Ukoliko vam se dopada Škorpija, možete da očekujete početak jako lepe veze danas. Problemi sa sinusima.

VEČERAS PRED SPAVANJE URADITE OVO 3 PUTA: Molitva upućena SVETOJ PETKI će oterati sav strah, bolest i siromaštvo

LAV

Očekuje vas poboljšanje na polju finansija. Možete generalno da se nadate jako dobroj situaciji na poslovnom planu. Lepo se osećate kada ste sa voljenom osobom i srećni ste pored nje. Skloni ste gojenju u voj fazi.

DEVICA

Moguće je da preterujete sa nekim svojim planovima koji trenutno, nažalost, nemaju realnu osnovu. Očekuje vas jako povoljan dan za emotivno polje. Ako ste slobodni, pred vama je novi susret. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Pred vama je povoljan dan koji sasobom nosi srećne okolnosti na poslovnom polju. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste do sada samo posmatrali iz daljine. Pospani ste i potrebno vam je sna.

ŠKORPIJA

Odlična saradnja sa poslovnim partnerom je pred vama. Uspećete da dođete do zajedničkog uspeha. Dobijate mnogo ljubavi od voljene osobe i srećni ste. Ako ste slobodni, nalazite partnera. Zdravlje vam je odlično danas.

 

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovno napredovanje koje je za vas jako važno. Moguće je da pravite planove za zajednički život sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Pazite na svoje zube.

JARAC

Sreća vas prati i lako rešavate sve poslovne nesporazume, probleme ili nesuglasice. Imate priliku da birate sa kim ćete ući u vezu. Polje flerta vam je aktivirano, pa ljubavne ponude pristižu sa svih strana. Slabija cirkulacija.

znak

Foto: pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete dan tokom današnjeg dana nećete morati previše da se zamarate na poslu, sve vam nekako lako ide. U braku postoje problemi o kojima se ne priča. Mogući su problemi sa grlom i sinusima.

RIBE

Očekuje vas prilika za kraće poslovno putovanje na kojem biste mogli da ostvarite solidnu zaradu. Voljena je tu uz vas, pri svakoj vašoj odluci i novom životnom koraku možete da se oslonite na nju. Problemi sa venama.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)