HOROSKOP ZA 27. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

znak

Foto: pixabay

Ovan neće da se menja, Blizanci u krizi, Jarcu ponestaje strpljenja, Ribe očekuje nagrada na poslu

OVAN

Tokom današnjeg dana imate manjak strpljenja kada je u pitanju posao i lako ulazite u konfliktne situacije. Odlučili ste da ne želite da budete u vezi u kojoj ste nezadovoljni. Niste spremni da se menjate. Povišen krvni pritisak.

BIK

Pred vama je veoma povoljan period u kojem ćete moći da ostvarite poslovnu stabilnost. Skloni ste tajnim vezama i danas će vam se ukazati prilika da dođete do spajanja sa osobom koja je raspoložena za vezu. Nesanica vas muči.

 

BLIZANCI

Niste zainteresovani za poslovnu promenu. Iako imate neke ponude smatrate da vam trenutni posao najviše odgovara. Partner vam postaje na neki način nesiguran. Vaš odnos je došao do ozbiljne krize. Nervna napetost.

 

RAK

Imate nove ideje i spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako biste uspeli da dođete do realizacije koju želite. Veoma brzo menjate partnera i na neki način donosite impulsivne odluke. Imate mnogo energije u sebi.

leto

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Vi ste spremni da uđete u rizik ako smatrate da će vam se to isplatiti. Pred vama je dan koji može da bude jako povoljan za posao. Tražite partnera koji će pokazat istu dozu sposobnosti kao i vi. Izbegavajte alkohol.

 

DEVICA

Očekuju vas promene po pitanju zarade. Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali to je samo privremeni pad. Imate neke dileme i niste sigurni koju odluku da donesete u vezi problema sa partnerom. Potrebno vam je više sna.

 

VAGA

Trpite veliki pritisak i zbog toga ste nezadovoljni poslovnom situacijom. Spremni ste da menjate posao čim se ukaže bolja prilika. Pokažite otvoreno voljenoj osobi šta biste promenili u vašem odnosu. Čuvajte svoje zube.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni poslu i ponekad ne pravite nikakve pauze i odmore. Rešili ste da preuzmete inicijativu i da osobi koja vam se dopada to stavite do znanja. Spremni ste za početak nove veze. Ukočenost vas muči.

 

STRELAC

Nemojte da očekujete da će neko drugi da reši probleme koje sami treba da rešite. Posvetite se svom poslu. Dolazi vam susret sa osobom sa kojom je moguća ozbiljna veza na duže staze u budućnosti. Problemi sa bubrezima.

 

JARAC

Biće vam potrebno mnogo strpljenja da biste razrešili sve komplikacije na poslovnom planu. Pustite da se partner sam odluči na neke promene u vašoj vezi. Nemojte da forsirate bilo kakve promene. Smanjite unos slatkiša.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Finansijska situacija je promenljiva i to vas jako nervira. Radite sve ono što je do vas da ostvarite poboljšanje situacije. Partner vam je veran i vi ste pored njega srećni. Imate konačno sve ono što ste želeli. Problemi sa vrtoglavicom.

RIBE

Pokažite da ste spremni da preuzmete veću odgovornost u poslovnom okruženju i za to ćete biti nagrađeni. Malo ste razočarani zbog situacije u kojoj ste se našli sa voljenom osobom. Dobro se osećate i zdravlje vam je stabilno.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)