HOROSKOP ZA 27. april 2019: Odličan dan za Ovna i Jarca, Bik pod tenzijom (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 27.04.2019.

OVAN

Posao 

Usporen tempo vam ne ide na ruku. Morate da se strpite kada su dati tranziti u pitanju. Pokušajte da pomognete kolegama, koje su naučile na vašu podršku. Imaćete dovoljno dobar plasman, koji ćete odlično naplatiti.

Ljubav 

Budite dovoljno obavešteni o bitnim datumima kada je vaš partner u pitanju, možda sledi jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje 

Odlično ovaj put.

BIK

Posao 

Vaša materijalistčka strana je ovaj put, motivacionog karaktera. Imate dovoljno dobar stav za onaj deo posla, koji vam donosi mnogo bolji finansijski status. Bićete dovoljno dobro raspoloženi za ono što vam sledi na poslovnom planu.

Ljubav

Vaše emocije su nešto što ne možete izbeći, kada je osoba pored vas u pitanju. Vaše simpatije su na mestu.

Zdravlje

Osećate pojačanu tenziju.

zemlja

Foto: Dnevne.rs/pixabay

BLIZANCI

Posao

Imali ste na umu da promenite mnogo toga u svom poslovnom ambijentu, ali ćete ovaj put biti u boljoj poziciji koja vam pruža jasan put kojim ćete krenuti dalje. Ukoliko uvidite da se povremene promene dešavaju bez većeg uticaja ne paničite, jer tako mora biti sa planetom Uran.

Ljubav

Bićete u odličnom raspoloženju bez većih tenzija, danas. Ukoliko ste sami nećete paničiti, jer imate čime da se zabavite. Potencirajte svoju kreativnost.

Zdravlje

Povremena glavobolja.

RAK

Posao

Situacija u kojoj se nalazite nije na zavidnom nivou. Biće i boljih dana. Ukoliko ste se oslonili na pogrešne ljude ne paničite već ste naučili lekciju više. Merkur vam je lošije postavljen, pa dogovore i komunikaciju zaboravite danas.

Ljubav

Nemate dovoljno motiva da se pomerite sa tačke gde ste trenutno. Možete da se više družite sa ljudima, koji vam imponuju. Ne dozvolite da vam neko oduzima energiju bez veće potrebe.

Zdravlje

Skloni ste samokritici.

LAV

Posao

Pokušavate da nađete prikladne reči za svoje postupke. Kolege uočavaju vašu gramzivost i ne žele da dele deo zarade sa vama. Možda ste sami krivi za takav stav drugih ljudi. Loše raspoloženje ovde može da igra veliku ulogu, ne donosite danas značajne odluke.

Ljubav

Imali ste poneku lošu opasku koju ste uputili partneru.

Niko vam nije rekao da se to ne ceni. Pomalo ste egocentrični.

Zdravlje

Problem sa srcem.

planeta

Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

Posao

Imali ste običaj da razložite svoje poslovne aktivnosti na više delova, ovaj put želite da učestvujete u finansijama na osnovu celog projekta. Taj stav vam protežira planeta Jupiter. Nemate drugi izbor osim onoga koji vam se plasira.

Ljubav

Pomalo ste iritantni prema partneru. Emocije vam nisu u prvom planu koliko poneki poslovni plan na kome trenutno radite.

Zdravlje

Pokušajte da se odmorite.

VAGA

Posao

Kada su u pitanju polje inostranstva i vaše polje finansja, može se reći da su isprepleteni. Vaše pretenzije na druge države u poslovnom smislu su odlično kotirane. Možete biti iznenađeni podrškom partnera, koji dobijaju deo novca.

Ljubav

Vaša emotivna strana je za sada u mirnoj luci. Nemate napade ljubomore ili panike, koliko vas povremena iznenađenja pomalo iritraju.

Zdravlje

Želite spokojan dan.

ŠKORPIJA

Posao

Koliko budete prisutni na poslu, toliko ćete moći da multiplicirate svoju novčanu situaciju. Bićete u odličnom ambijentu, koji vam pruža mnogo više komfora. Ne morate da se upuštate u neprijatnosti drugih ljudi, kolege su u svom svetu.

Ljubav

Pomalo iritirate svoje okruženje svojim emocijama. Stalo vam je do osobe koja je daleko od vas. Pokušavate da se snađete i zakažete sastanak za neki drugi put.

Zdravlje

Nervoza.

STRELAC

Posao

Ukoliko ste student ne odlažite ispite koje ćete imati u narednom periodu. Dan je pogodan za pisanje ciljeva koje želite da postignete pa se skoncentrišite na segment koji po vašem mišljenju nije toliko zadovoljavajući.

Ljubav 

Očekujte prijatan susret sa jednim Lavom. Imate šta da kažete jedno drugom i ne morate da se beskonačno trudite, kako bi umeli da zavedete osobu koja vam se dopada.

Zdravlje 

Iritiraju vas ideje drugih ljudi.

planete

JARAC

Posao 

Imali ste dovoljno vremena za svoj život i probleme. Rešili ste mnogo toga. Danas ćete praviti jedan solidan rezime vaših prethodno urađenih aktivnosti, jer one imaju šta da vam kažu ovaj put.

Ljubav 

Uviđa se značajna ljubavna priča u narednom periodu. Imaćete priliku da se dobro zabavite.

Ukoliko ste sami ne morate da se dvoumite oko izbora koji vam se nudi.

Zdravlje 

Imate odličan dan pred sobom.

VODOLIJA

Posao: Koliko dajete toliko od saradika očekujte. Može vas poneka osoba iz vašeg okruženja pomalo razočarati u onome što trenutno možete da uvidite. Bićete pod nečijom strogom ontrolom. Ne morate da padate uvek u vatru.

Ljubav: Trenutna situacija ne ide u pravcu vaše satisfakcije, možete biti u drugom planu kada je partnerovo ponašanje u pitanju.

Zdravlje: Potrebno vam je više vitamina.

ISKRENO, IZNENAĐENI SMO: Kako stranci reaguju kad zatvorenih očiju prvi put čuju srpski (VIDEO)

RIBE

Posao

Kada su u pitanju vaše poslovne transakcije na inostranom tržištu umete da se izborite za svoja prava. Morate da se borite sa problemima, još neko vreme. Ne morate da se dvoumite oko donošenja bitnih odluka.

Ljubav

Imate partnera koji je uviđajan i koji vam povlađuje. Danas ste srećni. Zračite pozitivnom energijom.

Zdravlje 

Nemate velike probleme.

(Dnevne.rs /Izvor: Luftika.rs)