HOROSKOP ZA 26. maj 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak uživa u ljubavi, Blizanci imaju problema sa zdravljem, Strelac aktivan, Vodolija nema problema

OVAN

Možete da očekujete jako dobar dan kada je u pitanju posao, sve ukazuje na to da ćete ostvariti planove koje imate. Možete da se nadate doboj situaciji kada je u pitanju polje ljubavi. Pazite na krvni pritisak.

BIK

Dolaze velike promene na poslovnom planu. Imate utisak da veći deo toga ne zavisi od vas. Osećate veliku dozu ljubavi prema osobi sa kojom se viđate i imate potrebu da vaša veza postane ozbiljnija. Manji problemi sa probavom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljna atmosfera u odnosu sa kolegama. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Očekuje vas prilika za flert i novo poznanstvo. Mogući su problemi sa grlom i sinusima.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Dolazite do dosta velikog poboljšanja kada je u pitanju posao, nove prilike su sada pred vama. Vaše emocije su jake i iskreni ste prema voljenoj osobi. Želite da stvorite odnos u kojem ćete imati stabilnost. Zdravlje je dobro.

 

LAV

Od vaših odluka zavisi tok situacije na poslovnom polju, ako se potrudite biće sve kako treba. Razočarali ste se u voljenu osobu i nije vam lako da pređete preko svega što se desilo. Patite ali ipak birate kraj. Problemi sa glavoboljom.

DEVICA

Možete da očekujete povoljan dan u kom nećete imati previše obaveza. Neće vam biti tešo da rešite neke rutinske poslove. Tiho patite za osobom sa kojom verujete da pomirenja u budućnosti neće biti. Problemi na nervnoj bazi.

 

VAGA

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Stvari se odvijaju malo sporije nego što ste očekivali, pa zbog toga možete malo da počnete da gubite interesovanje. Dobro se osećate.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Osoba koja vam se dopada je pokazala da u svom životu ima još nekoga i ne znate kako da se postavite u toj situaciji. Problemi sa leđima.

STRELAC

Možete da očekujete važan dan za posao. Ako ste planirali promene na ovom polju, sada je trenutak za to. Ne dopada vam se da bilo šta ostane skriveno između vas i partnera. Važno vam je da budete iskreni. Prija vam aktivnost.

 

JARAC

Zapamtite da uvek imate mogućnost izbora, čak ionda kada vam se čini da možda nije tako. Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam donosi osećaj straha, ne želite prekid veze ili braka. Nervna napetost je naglašena.

HOROSKOP ZA VIKEND: Idealno vreme za PROVOD, jedan znak da prihvati LJUBAVNU PONUDU

VODOLIJA

Možete da očekujete pozitivnu priliku da nađete posao na kojem biste mogli da ostanete na duže staze .Voljena osoba vam zamera da niste dovoljno posvećeni njoj i da joj ne pružate dovoljno pažnje. Nema problema sa zdravljem.

 

RIBE

Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju posao, dan vam je solidno postavljen. Ljubavna situacija je veoma turbulentna ulazite u jednu, pa u drugu vezu i skloni ste paralelnim pričama. Izbegavajte alkohol.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)