HOROSKOP ZA 26. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan se nada unapređenju, Blizanci zdravi, Lav uživa u slobodi, Vaga želi brak, Strelac pred životnim preokretom

OVAN

Imate velika očekivanja na poslovnom planu i nadate se unapređenju iako možda još nema pravog osnova za to. Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja da vam je stalo do nje. Moguća je vrtoglavica.

BIK

Trudite se da pokažete nadređenima da ste spremni da se posvetite poslu kako bi kasnije bili nagrađeni. Dopada vam se osoba koju još uvek ne poznajete dovoljno dobro. Dobro se osećate. Zdravlje je stabilno kod vas.

 

BLIZANCI

Preporučuje se saradnja sa vatrenim znacima sa kojima se generalno nadopunjujete u svemu kada je posao u pitanju. Nova poznanstva vam dolaze tokom današnjeg dana. Bez ikakvih problema sa zdravljm.

 

RAK

Moguće je da trenutno niste spremni za preterano velike odgovornosti. Radije se držite po strani kada je u pitanju posao. U vašem odnosu sa voljenom osobom nema uvek dovoljno poverenja. Hronični problemi vam se vraćaju.

horoskop

pixabay

LAV

Pomoć od osobe iz inostranstva bi mogla da vam dođe u pravi čas- baš onda kada vam je najpotrebnija. Prija vam sloboda koju imate iako niste generalno neko ko voli da bude sam. Bavite se sportom i budite aktivni.

 

DEVICA

Zadovoljni ste situacijom koju imate na polju posla i ne želite da pravite drastičnije promene, za sada. Ukoliko vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna, lako bi moglo da se desi da na kraju raskinete. Čuvajte bubrege.

 

VAGA

Niste spremni za sve poslovne izazove koji vas očekuju danas i moguće je da ćete praviti manje greške. Niste zainteresovani za vezu u kojoj partner nema šta da vam ponudi. Zanima vas brak. Problemi sa urogenitalnim traktom.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da će vam se ukazati srećne okolnosti na poslovnom planu i da će vam sve ići od ruke danas. Imate utisak da između vas i partnera postoje neke stvari koje se prećutkuju. Imunitet vam je oslabljen.

 

STRELAC

Niste zainteresovani za novi posao. Pred vama je faza u kojoj želite da napravite predah od svih obaveza. Očekuju vas veliki preokreti. Moguće je da ćete imati brojna iznenađenja na ovom polju. Ubrzan rad srca.

 

JARAC

Nije povoljan trenutak za rizične poslove niti za nova ulaganja. Najbolje bi bilo da sada ne očekujete previše. Moguće je da vam je potrebno neko vreme da biste shvatili šta osećate. Grudni koš je osetljiv.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da računate na pozitivnu atmosferu kada je u pitanju posao. Sve vam ide od ruke i nemate probleme. Niste raspoloženi za svađu iako je partner pun tenzije. Sinusi su vam osetljivi. Zdravlje vam nije dobro.

RIBE

Oscilacije koje se dešavaju na ovom polju kod vas, vam unose osećaj nervoze i straha. Spremni ste razmislite o završetku veze koja nije ono što ste mislili da jeste. Povećan apetit je naglašen kod vas na nervnoj bazi.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)