HOROSKOP za 26. decembar 2017. (ASTRO)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

U poslednjoj smo sedmici decembra, uveliko se pripremamo za Novu godinu, a šta nas očekuje tokom prvog meseca – pročitajte u mesečnom horoskopu za januar. Za one koji žele da vide dugoročnu sliku, spreman je i godšnji horoskop za 2018.

A danas, divan dan pred nama, Venera će imati glavnu ulogu, a već i ptice na grani znaju šta Venera znači, danas ćemo biti pozitivni, vredni i željni da započnete neke nove stvari ili bar realizujete neke koje vas odavno čekaju. Uživajte radeći ono što volite.

Što se tiče emocija i one će biti uzavrele, pripazite se samo da ne dođe do neke nepotrebne rasprave sa partnerom. Ako krene sa nekom pričom koja vam se i ne sviđa – promenite temu, prekinite je, ne treba ništa da vam kvari ovako lep dan.

Miran dan je pred nama, dan za opuštanje i pobede, pa ga iskoristite baš tako, opustite se i pobedite sve izazove koje nam utorak donosi. Srećno.

OVAN

POSAO
Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha.
LJUBAV
Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

MESEČNI HOROSKOP PREDVIĐA: Ova 3 znaka očekuje u januaru 2018. neverovatna sreća u ljubavi

BIK

POSAO
U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

PROROČANSTVO BABA VANGE: “Evo koja dva događaja će u 2018. PROMENITI SVET”

BLIZANCI

POSAO
Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.
LJUBAV
Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

RAK

POSAO
Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.
LJUBAV
Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

ALBERT AJNŠTAJN O SRPSKOM NARODU: Srbin pije od rođenja, pa do smrti, pa ipak su Srbi GENIJALNA NACIJA!

LAV

POSAO
Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra.
LJUBAV
Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

POSAO
U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.
LJUBAV
Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija

VAGA

POSAO
Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravajte na osnovne ciljeve.
LJUBAV
Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

SATURN U JARCU OD 20. DECEMBRA 2017. DO 17. DECEMBRA 2020: Najveće životne promene u ovom periodu očekuju Jarčeve, Bikove i Device (ASTROLOGIJA)

ŠKORPIJA

POSAO
Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.
LJUBAV
Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

MISTERIJA TRI SEDMICE: Detalji LOTO dobitka koji je čekala cela Srbija

STRELAC

POSAO
Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja.
LJUBAV
Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

JARAC

POSAO
Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoji rešenje za sve.
LJUBAV
Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO
Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima.
LJUBAV
Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.
ZDRAVLJE
Problemi sa pritiskom.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

POSAO
Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose i pozitivnu dominaciju.
LJUBAV
Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

(Dnevne.rs/Izvor: današnji dnevni horoskop.com)