HOROSKOP ZA 26. avgust 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Bik može da očekuje napredovanje na poslovnom planu, Škorpiju muče ljubavni problemi, Ribe očekuje užurban i komplikovan dan

OVAN

Teško vam je da se organizujete na poslovnom polju. Iznova vam dolaze nove komplikacije. Potrebno je da poboljšate odnos sa partnerom kako biste uspeli da ostvarite mirno i harmonično stanje. Variranje krvnog pritiska.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite poslovno napredovanje. Sreća je na vašoj strani danas. Opustite se uz voljenu osobu koja će vam pokazati njena osećanja. Prolazan umor je moguć.

 

BLIZANCI

Potrudite se da se posvetite rešavanju poslovnih problema. Nemojte da izbegavate nove odgovornosti. Ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada, vaš odnos može da napreduje u budućnosti. Problemi sa sinusima.

MESEČNI HOROSKOP za period boravka Sunca u znaku Device (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

RAK

Nećete uspeti da ostvarite svoje planove i bićete razočarani zbog toga. Današnji dan vam je nepovoljan za posao. Komunikacija sa voljenom osobom može da bude otežana jer ste oboje razdražljivi. Odmarajte se danas.

 

LAV

Moguće su brojne komplikacije na vašem poslovnom planu tokom današnjeg dana. Biće vam potrebno vreme da ih rešite. Moguće je da razmišljate o prekidu veze sa emotivnim partnerom. Moguća je glavobolja i stres.

DEVICA

Postavili ste sebi visoke ciljeve koje nije lako ostvariti. Biće vam potrebno vreme da ispunite svoje ambicije. Teško vam je da svoje emocije pokažete sasvim otvoreno i nekako se povlačite u sebe. Moguća je nesanica i uznemirenost.

 

VAGA

Oslanjate se na svoje poslovne saradnike i nadate se da ćete neke nove stvari uspeti da naučite od njih. Možete da se nadate veoma povoljnom danu za ljubav. Vaš odnos sa voljenom osobom se popravlja. Povećajte unos kalcijuma.

majka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Iskreno porazgovarajte sa nadređenima o tome šta možete da očekujete na ovom polju. Moguće je da je nastupila faza zahlađenja odnosa između vas i voljene osobe. Možete da se nadate povoljnom periodu. Prijala bi vam dijeta.

 

STRELAC

Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite promene koje ste želeli na ovom polju. Očekuje vas dobar period za posao. Dopada vam se osoba koja želi samo ozbiljnu vezu. Povedite računa o holesterolu i mastima.

JARAC

Očekuju vas manji problemi na poslovnom planu. Moguće je da će vam se rešiti neke nerešene stvari iz prošlosti. Nesigurni ste u svoja osećanja i ne želite da dajete partneru lažnu nadu. Povedite računa o mogućim infekcijama.

samoća

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Očekujete mnogo od sebe i trudite se da ispunite svoje želje i ciljeve iako vam to nekada nije sasvim lako. Moguće je da smatrate da se sa voljenom osobom možete da imate stabilan i Povedite računa o bubrezima.

 

RIBE

Imate dosta obaveza pred sobom. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti užurban i komplikovan. Imate jake emocije prema partneru do kojeg vam je iskreno stalo. Pravite ozbiljne planove. Moguć je pad imuniteta.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)