HOROSKOP ZA 25. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe imaju mogućnost za novu ljubav, Vodolija uživa na poslu, Ovan se oseća dobro, Devica nema mnogo problema

OVAN

Očekuje vas pomoć oko poslovnih problema koje niste uspeli da rešite sami. Pred vama je period koji donosi dobre promene. Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom i lepo vam je. Osećate se dobro i nemate probleme.

BIK

Vaša posvećenost poslu će vam se na kraju isplatiti. Možete da očekujete povoljan period za ovo polje. Javno pokazujete svoje interesovanje ka osobi koja vam se dopada. Uskoro vas očekuje početak veze. Prijala bi vam masaža.

 

BLIZANCI

Sudska pitanja koja su ostala nerešena možete da dovršite u narednom periodu i to u svoju korist. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije na polju emocija. Povedite računa o komunikaciji. Prijaće vam fizička aktivnost.

Tri HOROSKOPSKA ZNAKA imaće TEŠKE FINANSIJSKE PROBLEME tokom 2019. godine! (ASTROLOGIJA)

RAK

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se ukazuju sada. Spremni ste da se upustite u novu vezu. Očekuje vas povoljan period za zaljubljivanje i romantiku. Osećate se jako dobro u svojoj koži.

 

LAV

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom dešavanja tokom današnjeg dana. Voljena osoba će vas prijatno iznenaditi. Možete da očekujete dobar period za ljubav danas. Povećajte unos tečnosti i vitamina.

DEVICA

Imate mnogo poslovnih obaveza danas, pa vam je važna organizacija kako biste uspeli sve da obavite na vreme. Nemate veće brige oko odnosa sa voljenom osobom. Lepo funkcionišete i zadovoljni ste. Moguć je pad imuniteta.

 

VAGA

Očekuje vas povoljan dan za obavljanje poslovnih obaveza. Budite odgovorni oko svog posla. Nova ljubavna veza vas veoma uskoro očekuje. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati da želi vezu. Odlično se osećate!

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Uspešno ćete rešiti probleme koje ste imali na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete imati dosta sreće. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za novo poznanstvo. Manji problemi sa bešikom su mogući.

 

STRELAC

Možete da očekujete da će vam se okolnosti na poslovnom polju menjati u narednom periodu. Voljena osoba polako gubi poverenje u vas i često se svađate. Veza vam ulazi u ozbiljniju krizu. Imate probleme sa probavom.

JARAC

Pred vama je period koji može da vam donese novu poslovnu saradnju kojom ćete biti veoma zadovoljni. Iako postoje određene stvari oko kojih se ne slažete sa voljenom osobom, možete da nađete kompromis. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Zajedno sa svojim saradnicima ostvarujete dobru atmosferu na poslovnom planu. Preko kruga prijatelja ostvarujete novo emotivno poznanstvo koje može uskoro da preraste u emotivnu vezu. Bez većih problema.

priroda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE

Konačno ćete ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pred vama je jako povoljan period za ovo polje. Moguće je da ste spremni za to da vam se desi nova ljubav. Konačno ste stavili tačku na vezu iz prošlosti. Prijala bi vam masaža.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)