HOROSKOP ZA 25. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik će imati povoljan dan, Lav nije zadovoljan, Devici se smeše poslovne promene, Vodoliju čekaju komplikacije na poslu

OVAN

Dolazi vam značajno poboljšanje na poslu koje će u vaš život uneti mnogo pozitivne energije. Ukoliko ste imali neke probleme na ljubavnom polju, možete da očekujete povoljan dan da ih rešite. Imate mnogo energije u sebi!

BIK

Nemate dovoljno energije da se posvetite svim poslovima koji čekaju na vas jer vam je nekih stvari preko glave. Posvećeni ste vašem partneru i lepo se osećate kada ste zajedno. Pred vama je povoljan dan. Povedite računa o cirkulaciji.

 

BLIZANCI

Ukoliko sarađujete sa Škorpijom možete da očekujete pozitivno pokretanje na poslovnom polju. Povoljan je dan za nova dešavanja na ovom planu. Imaćete poznanstvo koje će se pokazati kao značajno. Generalno se dobro osećate.

 

RAK

Možete da očekujete da ćete imati priliku da ispravite neke greške koje ste pravili na poslovnom polju. U novom partneru ste pronašli mir, ljubav i sigurnost za kojom ste čeznuli duže vreme. Povedite računa o srcu.

NEDELJNI HOROSKOP za period od 24. do 31. marta 2019. godine (ASTRO)

LAV

Moguće je da niste zadovoljni i da razmišljate o tome kako biste mogli da poboljšate poslovne okolnosti. Partner vam je maksimalno posvećen i srećni ste u braku. Slobodne pripadnike znaka očekuje flert. Povedite računa o srcu.

 

DEVICA

Tokom današnjeg dana biste mogli da imate nova dešavanja, nove ponude i neke pozitivne poslovne promene. Da biste nastavili dalje u ljubavi, potrebno je da na bivšu vezu stavite tačku. Problemi sa stomakom.

 

VAGA

Ako se maksimalno posvetite svojim obavezama, možete da računate da ćete napraviti dobre rezultate. Očekuje vas dobra atmosfera sa voljenom osobom. Imaćete priliku da razjasnite neke stvari. Povedite računa o sinusima.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i potrebno vam je još samo malo vremena kako bi planove uspeli da realizujete. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene u ljubavi. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

STRELAC

Nemojte da brzate sa poslovnim odlukama jer biste mogli da uradite nešto zbog čega bi kasnije zažalili. Moguće je da ćete biti malo razočarani u voljenu osobu. Nekad vam se čini da je sve pogrešno. Odmarajte što više.

 

JARAC

Ostajete uporni u svojim namerama da ostvarite poslovni napredak. Nećete odustati dok ne budete došli do zacrtanih ciljeva. Pred vama je poznanstvo koje može da ostavi veoma jak utisak na vas. Imate višak energije!

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Nije najbolja atmosfera kada je u pitanju vaš posao, moguće je da ćete imati neke komplikacije danas. Dopada vam se osoba koja je pokazala da takođe gaji interesovanje ka vama. Moguć je nedostatak gvožđa.

RIBE

Manji sukob na poslu bi mogao da vam stvara određeni pritisak. Potrebno vam je vreme da biste sve rešili. Veoma ste harizmatični i možete da očekujete da ćete dobijati puno pažnje od osoba suprotnog pola. Pomalo ste ukočeni.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)