HOROSKOP ZA 25. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan odlučan, Lavovima sve ide od ruke, Devica napreduje, Strelac nervozan, Vodolija opuštena

OVAN

Poslovno okruženje u kojem se nalazite vam više ne odgovara i želite da menjate radno mesto. Odlučni ste. Osećate se kao da više nemate istu dozu emocija prema svom partneru i počeli ste da se hladite. Posetite lekara.

BIK

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti dobre poslovne rezultate i da ćete biti zadovoljni. Pred vama je faza u kojoj ćete lako sklapati nova ljubavna poznanstva. Pazite na srce i krvni pritisak.

 

BLIZANCI

Poslovna situacija u kojoj se nalazite bi mogla da se promeni iako to niste očekivali danas. Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre, polako se udaljavate i razmišljate o prekidu. Pazite šta jedete. Vreme je za dijetu.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Pokazaćete da ste spremni da menjate ono što vam na ovom polju ne odgovara. Voljena osoba će pokušati da od vas dobije neka prizananja. Razmislite o tome da li vam je potrebna takva veza. Problemi sa sinusima.

 

LAV

Poslovna situacija je generalno dobra kod vas. Ne biste trebali da očekujete komplikacije danas. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite stabilizaciju u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Odlično se osećate.

DEVICA

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti priliku da napredujete ili da ostvarite neki pomak na poslu. Nova ljubavna dešavanja vas uskoro očekuju. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Problemi sa očima.

 

VAGA

Pred vama je šansa da se posvetite novim projektima koji će vam u poslovnom smislu biti veoma značajni. Sa voljenom osobom imate razne nesuglasice i probleme u ljubavnom odnosu. Izbegavajte preteran napor.

hrana

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Poslovna dešavanja vas opterećuju tokom današnjeg dana. Nije vam ni malo lako da se organizujete. Očekuje vas povratak osobe iz prošlosti. Pred vama je prilika da raščistite sve. Odlično se osećate.

 

STRELAC

Danas ste skloni tome da zbog nervoze i brzopletosti pravite probleme. Poradite na tome da budete smireniji. Partner ne zna na koji način da se postavi ka vama. Očekuje vas nepovoljan period za emocije. Potreban vam je odmor.

JARAC

Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali tokom današnjeg dana pa je najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, povoljan je dan za početak veze. Problemi sa cirkulacijom.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete generalno dobar dan za posao. Pred vama je povoljna atmosfera za važne odluke. Opušteni ste i voljenoj osobi možete da pokažete svoja iskrena osećanja. Zdravlje je sasvim dobro.

 

RIBE

Imate dovoljno iskustva na poslovnom planu i to svoje znanje treba da primenite na jedan pozitivan način. Ljubav sa osobom iz inostranstva je nešto što će vratiti uzbuđenje i jake emocije u vaš život. Izbegavajte unos alkohola.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)