HOROSKOP ZA 24. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Oixabay

Sve sumnje koje su se u međuvremenu javile bivaju danas umanjene uz spoznaju da je ipak preterano da se lupa glava o baš svemu…

Uskoro će nam sam Neptun pokazati šta znači pravi mir u duši, a do tada još se moramo malo sukobljavati sa retrogradnošću Merkura i njegovim kontroverzama.

Ovan

POSAO

Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

LJUBAV

Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

ZDRAVLJE

Počnite da se bavite sportom.

Bik

POSAO

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 23. novembar 2018. Bika očekuje promena na poslovnom planu, Blizanci su rastrojeni, Lav je rasterećen, Jarčevi su puni obaveza

Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

LJUBAV

Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Blizanci

POSAO

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

LJUBAV.

Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe…

usne

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak

POSAO

Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate.

LJUBAV

Mnogo lepih trenutaka nalazite u zagrljaju voljene. Život je lep, pa zato ga treba maksimalno iskoristiti. Iskoristite ga!

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 6. novembar 2018. Sunce pravi trigon sa sa Neptunom, Uran je u Ovnu: Ovnove čekaju promene, Bik dobro, Blizancima fin dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Odlično.

 

Lav

POSAO

Završavate važan poslovni projekat i to vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada na pomolu!

LJUBAV

Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu. Očekujte nezaboravne trenutke i lepo se provedite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Niste zadovoljni razvojem događaja na poslovnom planu. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.

LJUBAV.

Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosi zahlađenju odnosa.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku…

 

Vaga

POSAO

Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao.

LJUBAV

Potrebno vam je malo topline ovih dana. Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode.

ZDRAVLJE

Moguća alergija.

“PARE SU TU DA SE BROJE”: Pauk mu je odneo auto, a kada je došao da plati kaznu, radnici Parking servisa ostali su U NEVERICI (VIDEO)

Škorpija

POSAO

Završavate gomilu sitnih poslova koji su vas opterećivali. Smisao da prenesete drugima znanje trenutno je naglašen, pa shodno tome i funkcionišite.

LJUBAV

Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima.

LJUBAV.

Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u
proceni.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine…

 

Jarac

POSAO

Pokušavate da udovoljite svojim saradnicima i da završite planirane obaveze, ali nemate dovoljno koncentracije. Suviše ste zaokupljeni potrebom da sve izgleda perfektno.

LJUBAV

Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam detaljnije objašnjava svoje postupke ili da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Vodolija

POSAO

Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga.

LJUBAV

Partner vam sprema prijatno iznenađenje, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti. Zavidimo vam.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud.

LJUBAV.

Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima. Pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

(Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs)