HOROSKOP ZA 24. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik ne želi da se žrtvuje, Rak se odlično oseća, Vaga u problemima, Strelac napet, Vodolija rasterećena

OVAN

Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rešene. Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguća je nesanica.

BIK

Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan uticaj na poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Problemi sa cirkulacijom.

 

BLIZANCI

Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promene. Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Problemi sa ukočenim leđima.

 

RAK

Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period. Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Osećate se jako dobro. Nema problema sa zdravljem.

HOROSKOP ZA VIKEND Lepo vreme neće prijati svima, ali hoće pripadnicima OVA TRI ZNAKA

LAV

Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspeti sve da prevaziđete. Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

 

DEVICA

Veoma drastično i naglo dolazi do promena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti. Čuvajte svoje bubrege.

 

VAGA

Pred vama je faza u kojoj ćete imati više problema nego što ste mislili, trebaće vam strpljenje da sve rešite. Na polju ljubavi vas očekuje pozitivna promena u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

ŠKORPIJA

Očekuje vas opuštena faza na polju posla. Sve ide svojim tokom u sasvim pozitivnom pravcu. Nova ljubav vas uskoro očekuje iako se sada tom ne nadate. Biće pozitivnih preokreta kod vas u narednom periodu! Prija vam vežbanje.

 

STRELAC

Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promene koje ste želeli na ovom polju. Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Problemi sa probavom.

 

JARAC

Očekuje vas prilika da dođete do sklapanja novih poslovnih dogovora koji će vam biti veoma značajni. Moguće je da pokazujete nesigurnost i da osoba koja vam se udvara smatra da je to veoma simpatično. Osećate se dobro.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Uspećete da ostvarite svoje planove na poslovnom polju danas. Sve će biti sasvim dobro po vas. Moguće je da niste sigurni u kom smeru će ići veza koju ste započeli ali ne želite sada da se time opterećujete. Prijala bi vam šetnja.

RIBE

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa je važno da se potrudite da vam koncentracija ne pada. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Dobro se osećate.

(Dnevne.rs / Izvor: Kurir)