HOROSKOP ZA 24. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci žele kompromis, Devica očekuje iznenađenje, Ovan oseća zdravstvene tegobe, Lav poslovno uspešan

OVAN

Većina planova vam se lako ostvaruje i sve vam ide prilično glatko. Možete da očekujete dobar dan za posao. Sve više verujete u to da ćete sa voljenom osobom ostvariti jedan dobar i stabilan odnos. Manje hronične tegobe.

BIK

Nov posao bi mogao da vas podstakne da unapredite svoje znanje. Možete da očekujete fazu uspona na ovom polju. Pred vama je nova ljubavna avantura koja će biti veoma uzbudljiva za vas. Odlično se osećate!

BLIZANCI

Odluke važne su ispred vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju. Sa voljenom osobom ćete imati mogućnost za kompromis. Pričajte sa partnerom iskreno o svemu. Nema problema sa zdravljem kod vas.

HOROSKOP za period vladavine Raka do 22. jula 2019. godine (ASTRO)

RAK

Zadovoljni ste trenutnim stanjem i niste spremni da pravite veće promene na polju posla. Samoća vam sada prija. Možete da očekujete da ćete uspeti da nađete novu osobu kada to budete zaista želeli. Pazite na svoje zdravlje.

 

LAV

Na poslu vas čekaju dobra iznenađenja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. I finansije vam idu na bolje. Danas je odlična situacija na ovom planu za vas, bićete puni ljubavi i uživaćete u lepim trenucima. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Danas ćete početi da radite neki nov posao, trebaće vam neko vreme da se prilagodite novim okolnostima. Danas možete da očekujete iznenađenje kao i pokretanje jedne lepe emotivne veze. Nemojte da preterujete sa slatkišima.

 

VAGA

Pred vama je promenljiva faza vezana za polje posla. Neće vam biti lako da realizujete sve svoje planove. Vaša veza je prilično ozbiljna i spremni ste da sa voljenom osobom razgovarate o budućnosti. Problemi sa probavom.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Danas je dan za odmor. Potrudite se da se sada posvetite sebi i svojim potrebama na ovom polju. Posvetite više vremena voljenoj osobi i uvidećete da vaš odnos može da ide u jednom boljem pravcu. Osećate se sasvim dobro.

STRELAC

Nemate mogućnost da napredujete trenutno i nije vam lako da to prihvatite. Spremni ste da menjate radno mesto. Sumnje koje su vas mučile će se ispostaviti kao istinite. Očekuju vas poteškoće. Izbegavajte alkohol.

 

JARAC

Atmosfera na ovom poslu nije baš dobra za vaš posao. Sa saradnicima nemate dobru komunikaciju. Između vas i voljene osobe vlada manja tenzija. Trebaće vam dosta vremena da rešite probleme. Brinite o svojoj koži.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Danas ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Povoljan vam je dan i za neke nove poslovne razgovore. Ne osećate više istu dozu emocija prema voljenoj osobi i polako razmišljate o prekidu veze. Povećajte unos vitamina.

 

RIBE

Danas je pred vama miran dan. Nećete imati mnogo obaveza i uspećete sve da rešite na vreme. Sa partnerom imate baš dobar odnos i zadovoljni ste vašom vezom. Pred vama je povoljan period na ovom polju. Solidno zdravlje.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)