HOROSKOP ZA 24. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

Beograd

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan iskren, Bik pun energije, Rak rešava probleme, Devica dobija povišicu, Jarac umoran, Vodolija pod stresom

OVAN

Trenutno ste više posvećeni nekim porodičnim problemima pa nemate dovoljno koncentracije na poslovnom polju. Najvažnije vam je da na polju ljubavi budete iskreni prema voljenoj osobi. Moguća je malaksalost.

BIK

Imate puno pozitivne energije koju planirate da usmerite na svoj posao. Spremni ste da prihvatite veće izazove. Dopada vam se osoba koja nije svesna vaših osećanja. Moguće je da ste spremni za romantične promene. Imate višak energije.

 

BLIZANCI

Možete da se oslonite na kolege sa kojima sarađujete i da očekujete pozitivne promene na polju posla. Možete da očekujete stabilnu situaciju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas flert. Problemi vezani za nervni sistem.

 

RAK

Dobićete jako lepe vesti koje ste dugo čekali. Možete da se nadate pozitivnim promenama na polju posla. Ukoliko ste planirali početak zajednice sa osobom do koje vam je stalo pred vama je povoljan period. Uspećete da rešite neke tegobe.

ON SE NIKADA NIJE EKSPONIRAO U JAVNOSTI: EVO KO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET, KOJI JE BIO ČLAN OBEZBEĐENJA ŽELJKA MITROVIĆA! VODITELJKA SA NJIM IMA SINA! (FOTO)

LAV

Možete da očekujete ponudu za saradnju sa inostranstvom. Putovanja su vam odlično prikazana i uspeh vas očekuje. Možete da računate na poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Čuvajte se hroničnih problema.

 

DEVICA

Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje vezano za vaše finansije. Možete da se nadate pozitivnim promenama. Čvrsto se držite pozitivnih dogovora i stavova koje ste zauzeli zajedno sa partnerom. Nemate probleme na polju zdravlja.

 

VAGA

Možete da očekujete da će vam biti ponuđena poslovna saradnja sa kompanijom koja vam pruža dobre uslove. Pokretanje novog poznanstva na polju ljubavi dolazi preko treće osobe. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete naporan dan tokom kojeg ćete morati maksimalno da se posvetite poslu i obavezama. Za sada vam nije lako da sa partnerom nađete kompromis. Imate konflikte i nesuglasice. Moguć je pad imuniteta.

 

STRELAC

Ulazite u nov poslovni projekat koji će biti veoma značajan za vaše buduće napredovanje u karijeri. Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom i nadate se da će se pozitivna atmosfera zadržati. Dobro zdravlje.

 

JARAC

Možete da očekujete da će nov poslovni prostor imati veliki pozitivan uticaj na razvoj vašeg posla. Za sada vam nije lako da pokažete svoja osećanja. Moguće je da ni sami niste zapravo sigurni šta želite. Problemi zbog umora.

sneg

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Mogući su manji konflikti u radnom okruženju kao i stresovi koje nećete baš lako podneti. Dopada vam se osoba koja nije sigurna u svoja osećanja. Imate utisak da ćete morati da čekate da se odluči. Povećajte unos magnezijuma.

RIBE

Možete da očekujete da ćete imati neke kočnice i da vam neće biti lako da ostvarite sve svoje planove danas. Moguće je da se vi i vaš partner dosta razlikujete i da sve više dolazi do razdvajanja. Mogući su bolovi u leđima.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)