HOROSKOP ZA 24. decembar 2018. (ASTROLOGIJA)

usne

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Želimo vam uspešan početak sedmice!

OVAN

POSAO

Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Budite sigurni da će vas spomenuti za nagradu.

LJUBAV

U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

BIK

POSAO

Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe koje vam nisu baš drage mogle bi se okomiti na vas.

LJUBAV
Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba. Možda i simpatije s osobom stranog porekla.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti. Možda bi bilo najbolje kad biste poslovne odluke odložili.

LJUBAV

Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

POSAO

Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo jedan loš dan, ne brinite, već sutra ćete biti bolje.

LJUBAV

I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.

ZDRAVLJE

Zbog umora vam opada imunitet pa ćete biti skloniji prehladama i bolestima.

LAV

POSAO

Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika.

LJUBAV

Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povreda.

DEVICA

POSAO

Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost. To je jedini način da uspete.

LJUBAV

Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Prijaće vam vreme provedeno uz porodicu u partnera.

ZDRAVLJE

Osećaćete se dobro.

VAGA

POSAO

Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rešavati razgovorom. Ipak, budite oprezni i čuvajte se samo preterano otvorenog razgovora.

LJUBAV

Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on učini za vas.

ZDRAVLJE

Dobro.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

POSAO

Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.

LJUBAV

Kućne prilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

STRELAC

POSAO

Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima.

LJUBAV

Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

JARAC

POSAO

Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama.

LJUBAV

Ako ste u vezi, svi će primetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. U opšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

VODOLIJA

POSAO

Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja pa obratite pažnju kada sklapate poslove.

LJUBAV

Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner oseća zapostavljenim i nevoljenim.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povreda.

RIBE

POSAO

I dalje niste zainteresovani za sradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda bi trebalo da podelite deo tereta sa kolegama.

LJUBAV

Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

(Dnevne.rs /Izvor: astrolog Igor Pavluković, danasnji-dnevni-horoskop)