HOROSKOP ZA 24. avgust 2019. (ASTROLOGIJA)

cveti

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan nesiguran u partnera, Lav napreduje na poslu, Vaga je pod pritiskom, Strelac će imati nepredviđene troškove

OVAN

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i rešenju nekog problema na polju posla. Niste sigurni u emocije vašeg partnera. Moguće je da ponekad sumnjate i u njegovu iskrenost ka vama. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete biti donekle skloni problemima na ovom polju. Moguće je da ste sami krivi za neke komplikacije. Potrebno vam je neko vreme da se distancirate od partnera. Prehlada je moguća.

 

BLIZANCI

Ukoliko ste planirali da se posvetite privatnom poslu, današnji dan vam je povoljan za to. Veoma ste zaljubljeni i spremni ste da voljenoj osobi posvetite sve svoje vreme i emocije, kako bi bili srećni zajedno. Povedite računa o pritisku.

HOROSKOP u vladavini retrogradnog Urana u Biku: Saznajte šta očekuje svaki znak do 10. januara 2020. godine

RAK

Želite da zadržite stabilnost na poslovnom polju, iako postoji dosta negativnih faktora. Imate poverenja u voljenu osobu i želite da vaša veza napreduje. Osećate da ste spremni da uđete u brak. Prija vam da odmarate.

 

LAV

Dolazi vam prilika da napredujete na poslovnom polju kao i da ostvarite svoje ambicije. Dobro se osećate kada ste sa partnerom. Vaša veza je stabilna. Osećate jaku međusobnu povezanost. Izbegavajte masnu hranu.

DEVICA

Očekuje vas veoma pozitivan dan u kojem nećete imati ni jedan razlog da budete zabrinuti kada je posao u pitanju. Voljena osoba će vam pokazati da joj je potrebno malo vremena kako bi o nekim stvarima razmislila. Redovnije jedite.

 

VAGA

Pod velikim pritiskom radite. Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom. Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete ostvariti novo, zanimljivo poznanstvo na ovom polju. Metabolizam vam je usporen.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete priliku da potpišete neki poslovni ugovor koji će vam doneti nove mogućnosti. Komunikacija sa partnerom može postepeno da napreduje. Imate utisak da ćete rešiti sve. Čuvajte grlo od virusa.

 

STRELAC

Kada su u pitanju finansije nije vam uvek lako da zadržite stabilnu situaciju. Očekuju vas manji troškovi. Uživate u zajedničkom društvu sa partnerom. Ako ste slobodni, imaćete mogućnost za novo poznanstvo. Posetite stomatologa.

JARAC

Zadovoljni ste vašim poslovnim okolnostima i ne biste ništa menjali. Pred vama je generalno dobar period. Poklanjate svoju pažnju osobi do koje vam je stalo i pokazujete joj iskrena osećanja. Potrebno vam je više sna.

NAJSTRASTVENIJE ŽENE HOROSKOPA: Upoznajte je od glave do pete (ASTRO)

VODOLIJA

Vredni ste i spremni da posao stavite na prvo mesto. U narednom periodu vas očekuju pozitivne promene. Potrebno je da budete malo otvoreniji u pristupu sa osobom koja vam se dopada. Povedite računa o hroničnim problemima.

horoskop

pixabay

RIBE

Moguće je da vam poslovi ne idu po planu i da vam je potrebno neko vreme kako bi se situacija popravila i preokrenula.

Želite da ostvarite stabilniju situaciju u vašem braku. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)