HOROSKOP ZA 23.jun 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Povoljan dan za Ovna, Bik je sklon promenama raspoloženja, Rak će naučiti lekciju, Škorpija će prihvatiti novu ponudu za posao

OVAN

Današnji dan vam je veoma povoljan, pa možete da očekujete da ćete ostvariti svoje ciljeve. Teško vam je da zamislite svoju budućnost bez osobe koju volite. Pred vama je period razočarenja. Povedite računa o ishrani.

BIK

Danas ste skloni neočekivanim reakcijama i nekim promenama raspoloženja u poslovnom okruženju. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će vas zaintrigirati u svakom smislu. Povedite računa o grlu.

 

BLIZANCI

Ukazuje vam se prilika da ostvarite jako dobru zaradu kojom ćete biti zadovoljni na duže staze. Odlično poznajete svog partnera i vaša veza sa njim vam deluje kao siguran oslonac, nešto čemu možete verovati. Nema problema sa zdravljem.

Kad Leskovčanka ode u Grčku na letovanje, SRBIJA UMIRE OD SMEHA: Ivana je opisala kako se PROVELA i – SVE JOJ SE SMUČILO

RAK

U ovoj fazi ćete imati nove komplikacije na polju posla ali svaka lekcija koju naučite će nečemu poslužiti. Trenutno se ne slažete baš najbolje sa voljenom osobom i u sebi veoma duboko patite zbog toga. Problemi sa vidom.

 

LAV

Tokom današnjeg dana nećete uspeti da ostvarite sve ono što želite. Potrudite se da ne forsirate određene događaje. Iako vam se čini da vaša simpatija nije zainteresovana, u neočekivanom trenutku će pokazati osećanja. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Danas veći deo posla obavljate sami, nemate mnogo pomoći od strane saradnika i ne osećate se dobro zbog toga. Niste još spremni da uđete u novu vezu iako postoji jedna osoba o kojoj sve češće razmišljate. Problemi sa zglobovima.

 

VAGA

Ako ste očekivali bilo kakvo poslovno unapređenje, možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude promenljiv i nestabilan čini vam se da imate prepreke. Problemi sa zubima.

pixabay

ŠKORPIJA

Prihvatićete novu ponudu za posao koja će vam se ukazati u ključnom trenutku. U nedoumici ste i imate veliku dilemu. Različite su ponude za vezu sa vama pa se plašite da nešto ne propustite. Izbegavajte sve poroke.

 

STRELAC

Vaše odluke iz prethodnog perioda bi mogle da se ispostave kao pogrešne. Očekuje vas nepovoljna faza za posao. Danas ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom će u narednim danima doći do veze. Problemi sa pritiskom.

JARAC

Moguće je da ćete imati veće troškove tokom današnjeg dana i da ćete biti generalno skloni finansijskim problemima. Niste fokusirani na ljubavno polje danas i delujete nekako distancirano prema partneru. Dobro zdravlje danas.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za rešavanje važnih poslovnih pitanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna da li sa vama želi vezu ili ne. Smanjite unos masne hrane. Pazite na holesterol.

 

RIBE

Poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno možete da očekujete i bolje poslovno stanje. Gajite osećanja prema osobi koja ne zna ništa o tome. Imate šanse kod nje. Izbegavajte alkohol i stvarajte zdravije navike.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)