HOROSKOP ZA 22. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovnovi mogu da očekuju nesuglasice sa voljenom osobom, Rakovima ne cvetaju ruže na poslovnom planu, Devicma predstoji lep ljubavni period

BIK

Očekuje vas prilika za posao koji će vam doneti napredovanje u karijeri. Posvetite se svojim ciljevima. Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ljubavnom polju. Osećate se jako dobro.

BLIZANCI

Očekuje vas manja finansijska kriza koja neće potrajati dugo ali će ostaviti neke posledice. Ljubomorni ste i nemate dovoljno poverenja u vašeg partnera, što vašu vezu dovodi do krize i problema. Izbegavajte unos alkohola.

 

RAK

Veoma drastično se menja situacija na vašem poslovnom planu i nije vam ni malo lako da dođete do željene stabilnosti. Ukoliko imate partnera, pred vama je period u kojem možete doneti zajedničke odluke. Čuvajte svoje bubrege.

Astro prognoze za oktobar 2019: Pun Mesec u Škorpiji donosi eksploziju emocija i ishitrene odluke a u opoziciji sa Uranom nepredvidivost i nervnu napetost

LAV

Pred vama je faza koja može da bude jako povoljna za poslovno polje. Ostvarićete dobre promene. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete nova zanimljiva dešavanja. Problemi sa krvnom slikom.

 

DEVICA

Očekuje vas opuštena faza u kojoj nećete imati previše obaveza. Ovo je period u kojem ćete napraviti predah od posla. Nova ljubav je pred vama i očekuje vas puno lepih trenutaka. Prija vam teretana i vežbanje.

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati priliku da pravite važne promene na ovom polju u narednom periodu. Odnosi sa voljenom osobom su vam nestabilni. Očekuje vas period u kojem ćete imati veće probleme. Probava vam je osetljiva.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas prilika za sklapanje novog posla koju biste trebali maksimalno da iskoristite. Moguće je da pokazujete nesigurnost u komunikaciji sa voljenom osobom, što ona smatra simpatičnim. Osećate se generalno dobro.

HOROSKOP ZA VIKEND: Jednom znaku stiže VELIKO IZNENAĐENJE (ASTRO)

STRELAC

Uspećete da ostvarite svoje planove i ambicije. Sreća i sudbina su na vašoj strani. Imate čemu da se nadate. Moguće je da niste sigurni da li je veza u kojoj ste trenutno odnos koji može napredovati ili ne. Prijala bi vam šetnja.

JARAC

Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije na poslovnom polju. Povedite računa da sami ne stvarate veće trzavice. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi da vam je do nje stalo i da imate velike planove. Dobro se osećate.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Dolazi vam značajno poboljšanje na poslovnom planu. Očekuje vas period u kojem ćete imati pomake i važne promene. Ukoliko ste imali neke probleme na ljubavnom polju, uskoro ćete ih rešiti. Imate mnogo energije u sebi!

 

RIBE

Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje su pred vama. Prilično ste demotivisani danas. Posvećeni ste vašem partneru i uživate u trenucima koje provodite zajedno. Očekuje vas povoljna faza.Povedite računa o cirkulaciji.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)