HOROSKOP ZA 22. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

Maldivi

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav daje sve od sebe, Škorpija pati od glavobolja, Rak napokon uživa na poslu, Vaga se dobro oseća

OVAN

Moguće je da niste spremni da date svoj maksimum kada je u pitanju posao i da vam neke obaveze baš teško padaju. Ukoliko ste slobodni pred vama je period u kojem ćete upoznati novu osobu za vezu. Povećajte unos vitamina.

BIK

Uspešni ste i zadovoljni svim onim što ste na ovom polju postigli. Vaše ambicije su sada veoma visoko postavljene. Nedostaje vam bliskost koju ste imali sa voljenom osobom i i dalje maštate o pomirenju. Generalno dobro zdravlje.

BLIZANCI

Neke greške koje ste na ovom polju pravili ipak treba da popravite ako želite da nadređeni imaju bolje mišljenje o vama. Moguće je da vam voljena osoba ne pokazuje dovoljno pažnje i da se zato ne osećate dobro. Posetite lekara radi kontrole.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Nekada imate utisak da ste uzalud ulagali trud u vaš posao. Sve će vam se isplatiti kada najmanje budete očekivali. Odnos između vas i voljene osobe nije baš najbolji. Među vama postoje trzavice. Manji problemi sa stomakom.

LAV

Iako imate mnogo obaveza pred sobom, spremni ste da date sve od sebe kako bi napravili dobru organizaciju. Partner pokazuje da želi da bude sa vama ali i da istovremeno nije sasvim spreman da se odrekne slobode. Prolazan kašalj.

DEVICA

Pred vama je prilika da se posvetite svojim obavezama. Možete da očekujete da ćete biti uspešni danas. Priželjkujete susret sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pokretanju vašeg odnosa. Pazite na svoje hormone.

VAGA

Uporni ste i spremni da date sve od sebe kako bi ostvarili zacrtanje ciljeve. Dobro se osećate kada vidite svoj uspeh. Sa voljenom osobom ste uspeli da ostvarite stabilan i dobar odnos, pa ste veoma zadovoljni. Pazite na svoju ishranu.

ljubaV

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Nije vam povoljan dan na ovom planu, pa možete da očekujete neke sitne komplikacije. Razočarenje koje vam je predstoji će promeniti vaš pogled na polje ljubavi i na vašu budućnost. Moguća je glavobolja.

 

STRELAC

Na ovom polju imate prilično nestabilnu situaciju i polako uviđate da dolazi vreme za promene. Svađe sa voljenom osobom iz dana u dan postaju sve gore. Moguće je da među vama vlada veoma tenzija. Moguć je pad energije.

JARAC

Nemojte da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove. Budite zadovoljni i malim pobedama danas. Ukoliko ste slobodni, pred vama je jako dobar period za novo poznanstvo i flert. Skloni ste upalama.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Vredni ste i posvećeni svom poslu. Veoma vam je važno da na ovom polju ostvarite zacrtane ciljeve. Sa voljenom osobom imate donekle promenljiv odnos i često ni sami niste sigurni na čemu ste. Osećate se sasvim dobro.

RIBE

Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da imate veće komplikacije. Povedite računa da sami ne pravite veće greške. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati svoja osećanja. Izbegavajte cigarete.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)