HOROSKOP ZA 22. jul 2018. (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovo je  horoskop za 22.07.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Pokušavajući da dođete do bolje solucije na putu do uspeha gubite veći elan nego obično. Pokušajte da rešite neke probleme sa drugačijim ritmom od trenutnog.

Ljubav

Ne pokušavajte da se pomirite sa nekim od ranije. To bi vas posebno unazadilo ovaj put u emotivnom smislu.

Zdravlje

Pojačajte trening

BIK

Posao

Ukoliko imate dodatne probleme ne očajavajte bez većih trzavica koje vam ne znače mnogo na putu do ličnog uspeha. Morate da idete postepenim koracima.

Ljubav

Pokušaj ljubomore od strane partnera ćete dovoljno suzbiti pa makar vas to koštalo veze u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje

Solidno

KRIZA TANJE BANJANIN: Muž joj se zaljubio u drugu dok je bila trudna! Drugi ni na venčanje prijatelja nije hteo sa mnom, žalio se na muziku, društvo i HLADNU SARMU!

BLIZANCI

Posao

Polje privatnog posla je dosta naglašeno i to je vaša trenutna satisfakcija koju osećate. Ne pokazujete veću dozu entuzijazma, jer se ona svakako oseća u većem delu.

Ljubav

Ukoliko ste spremni za jaču ljubavnu vezu ne odustajte od svog plana koji vam daje vetar u leđa ovaj put. Jedna Devica je odlična solucija.

Zdravlje

Ne pokazujete veći umor.

RAK

Posao

Ukoliko ste dugo već u poslovnoj priči koja vas otvara ka polju inostranstva onda ste na pravom putu da realizujete svoje snove.

Ljubav

Ne morate da se družite sa ljudima koji vas ne podržavaju. Budite dosledni sebi i svojim potrebama.

Zdravlje

Vrtoglavica

LAV

Posao

Ukoliko ste na putu da pronađete posao, koji vam odgovara vi ćete biti uspešni u svojoj nameri ukoliko se budete vodili inercijom pobednika.

Ljubav

Vaš emotivni život nije zadovoljavajući u većoj meri ovaj put. Budite dovoljno otvoreni prema paru i priznajte da su se neke stvar dovoljno promenile.

Zdravlje

Rasteretite se obaveza.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA

Posao

Na izmaku ste snage kada je u pitanju vaše dodatno zaduženje. Ne pokušavajte da dokažete suprotno jer u protivnom ćete biti na lošem putu.

Ljubav

Imate volje da mnogo toga ršite ovaj put bez velike buke. Ne podređujte život svom partneru koji vam ne daje veći povod za emocije koje iščekujete.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

BILA JE POP ZVEZDA JUGOSLAVIJE, A DANAS JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM! (FOTO)

VAGA

Posao

Koliko je ispravna odluka kojom se vodite je nešto što ste sami birali kao izlaznu situaciju iz trenutnog miljea koji vam pravi dodatne probleme.

Ljubav

Ukoliko ste sami ne odbijarjte večernji izlazak sa osobom koja vam znači mnogo više. Pokazaćete određenu dozu nezainteresovanosti.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste neko ko ne može trenutno da se postavi na solidan način ne morate da očajavate i da se ponašate neprimereno. Sve što vam se dešava je prolaznog karaktera.

Ljubav

Možete imati pomalo neprijatno iznenađenje na polju ljubavi i pokušati da se što pre izvučete iz trenutne situacije, koju možete da imate u nerdnom periodu.

Zdravlje

Pokušavate da uđete u formu.

STRELAC

Posao

Komplikacije oko novca mogu da se nastave. Pazite da vas neko ne pokrade u slučaju da ga posedujete u većoj meri.

Ljubav

Partner je pomalo ljubomoran i ne želi da se opusti i da vam pruži nešto više ovaj put. Morate da budete strpljiviji u komunikaciji.

Zdravlje

Bubrezi su vam možda lošija strana.

 

JARAC

Posao

Koliko budete u potpunosti vladali situacijom u tom duhu ćete i nešto više postići. U suštini i nemate na koga da se oslonite ovaj put.

Ljubav

Imate osećaj da dobijate sitnice i da vam ne pada na pamet trenutno nešto da menjate. Morate da budete dovoljno otvoreni za neku novu priliku.

Zdravlje

Jetra vam je loše postavljena.

zena

foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Posao

Ukoliko postoji neko ko bi vas podržao u poslu, poslušajte ga i savet primenite ovaj put. Morate da budete dovoljno otvoreni u priči, koja vam se možda i ne dopada.

Ljubav

Isuviše ste zahtevni za partnera koji ne može da vas podrži u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte nešto sami za sebe da uradite ovaj put.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

RIBE

Posao

Pokušavate da postavite stvar na pravo mesto. Na toj odluci ćete morati malo više da rdite ovaj put i da izvučete pouku koja će da ostavi utisak na druge u vašem okruženju.

Ljubav

Ne pokazujete dozu entuzijazma ovaj put i ne žalite se preterano na partnera koji je tek samo prisutan u vašem delu emotivnog života.

Zdravlje

Imate osećaj jake tenzije.

(Dnevne.rs /Izvor: luftika.rs)