HOROSKOP ZA 22. januar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Ovan osetljiv, Bik neiskren, Rak posvećen poslu, Lav stagnira, Škorpija puna obaveza, Vodoliju čeka povišica

OVAN

Moguće je da nemate posao i da vam zbog toga nije lako. Do željenih promena možete da dođete uz pooć prijatelja. U poslednje vreme postoji sve više nerazumevanja u vašem braku. Povedite računa o osetljivim očima.

BIK

Moguće je da ćete poželeti da napustite svoje radno mesto. Potrebne su vam promene i spremni ste za njih. Imate utisak da sa voljenom osobom nemate sasvim iskren odnos. Respiratorne infekcije su moguće.

BLIZANCI

Očekuju vas neke nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u određenom roku. Bićete prilično užurbani. Ako ste slobodni, moguć je zanimljiv susret sa Vodolijom. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

 

RAK

Bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer vam je jako važno da u kratkom vremenskom roku ostvarite dobar rezultat. Moguće je da ste na neki način stidljivi ka partneru. Moguća je prolazna glavobolja.

Njih dvojicu ste odmah prepoznali, ali znate li ko je ovaj BUCKO U SREDINI? Danas je jedan od najpoznatijih muzičara na Balkanu i SAN MNOGIH ŽENA! (FOTO)

LAV

Tokom današnjeg dana možete da očekujete veoma usporenu i statičnu situaciju na poslu, bez promena. Iskoristite priliku da osvojite svoju simpatiju. Današnji dan vam je jako povoljan za početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

 

DEVICA

Neće vam biti teško da se organizujete i da na poslovnom planu ostvarite svoje ciljeve. Pred vama je povoljan dan. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa novom osobom. Moguća je manja ukočenost u leđima.

 

VAGA

Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu za danas. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Stare strasti se ponovo bude među vama. Odlično stanje!

ŠKORPIJA

Imate dosta poslovnih obaveza ali ste spremni da to iskoristite kao svoju prednost i da rešite dosta važnih stvari na poslu. Zadovoljni ste svojim brakom i ništa ne biste menjali. Problemi sa krvnom slikom.

 

STRELAC

Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete dobiti neke lepe vesti. Pred vama je jako povoljan dan za emocije. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada danas ćete se veoma lako zbližiti sa njom. Zdravlje vam je dobro.

cipele

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Spremni ste da se upustite u nov posao koji bi mogao da zahteva i određena, moguće veća ulaganja. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom porazgovarate na temu zajedničke budućnosti. Pazite šta jedete.

Hrvatica se ZALJUBILA u Srbina, a veliko iznenađenje je usledio kada je on pozvao njenu porodicu na SLAVU U BEOGRAD

VODOLIJA

Imate motivaciju i spremni ste da se posvetite svom poslu. Možete da očekujete i manje povećanje zarade. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma lako pokazivati svoje emocije. Glavobolja je moguća.

RIBE

Značajan finansijski dobitak će doći do vas danas. Možete da očekujete da će sve ići i bolje nego što očekujete. Moguće je da u vašem braku dolazi do sukoba, zahlađenja i problema jer ste oboje ponosni. Proverite stanje hormona.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)