HOROSKOP ZA 22. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan fokusiran na posao, Lav da ne veruje svakome, Škorpija ne pristaje na ograničenja, Ribe čeka sjajna vest na poslu

OVAN

Polako se oporavljate od velikog poslovnog kraha. Dobijate osećaj da će uskoro sve biti u redu. Emocije su vam trenutno manje važne. Svoju energiju usmeravate na svoj poslovni uspeh. Moguća su upalna stanja.

BIK

U predstojećem periodu svojim ponašanjem odlučujete hoćete li učvrstiti svoj položaj ili izgubiti naklonost nadređenih. Zbog nespremnosti na kompromis koju vaš partner pokazuje počinjete da se hladite od njega. Problemi sa bubrezima.

 

BLIZANCI

Teško prihvatate porast odgovornosti koji vam donosi povećanje obima posla. Pred vama je težak period. Vaš odnos sa voljenom osobom će biti skladan kakav je sada još duži period vremena. Pad imuniteta je naglašen.

 

RAK

Svaki poslovni potez koji je na neki način rizičan vam može doneti gubitak. Sreća nije uz vas. Iako je vaša ljubav prema partneru iskrena i duboka, imate utisak da ga često ne razumete. Prijao bi vam odmor.

horoskop

pixabaz

LAV

Nemojte da se previše oslanjate na savete ljudi oko vas. Nisu sve informacije koje dolaze do vas tačne. Vaš odnos sa voljenom osobom ozbiljno trpi od upliva sa strane. Vreme je da stavite tačku na to. Problemi sa probavom.

 

DEVICA

Pojavljuju se problemi u komunikaciji sa bližim poslovnim okruženjem. Teško se snalazite u postavljanju granica između ličnog i poslovnog. Skoro poznanstvo koje vam se nije činilo toliko značajno vodi do veze. Problemi sa grlom.

 

VAGA

Vaša finansijsk situacija je stabilna, ali niste zadovoljni po pitanju svoje pozicije i vrste posla kojim se bavite. Pod utiskom ste da je voljena osoba sa vama najviše iz interesa. Ne osećate se dobro, posetite lekara.

ŠKORPIJA

Trudite se da održite kontrolu nad svime što se dešava na vašem poslu, ali neke stvari su realno izvan vaših mogućnosti. Smetaju vam ograničenja koja vam voljena osoba u zadnje vreme nameće. Migrena vas muči.

 

STRELAC

I dalje ne možete da izađete na kraj sa problemima iz prošlosti. Iako vam se rešenje čini daleko, zapravo nije tako. Dopada vam se osoba koja nije slobodna, ali to ne predstavlja prepreku ni za jedno od vas. Mogući problemi sa štitnom.

 

JARAC

Ne očekuju vas nikakve veće promene u radnoj atmosferi. Situacija će danas biti mirna i stabilna. Teško vam je da prebrodite tugu zbog nedavnog raskida. Bivši partner vam veoma nedostaje. Prijala bi vam masaža.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Na sve načine pokušavate da uštedite novac. Ipak, veću dobit ćete ostvariti ako se fokusirate na nove načine da zaradite. Imate mnogo poverenja u svog partnera i vaše nade za zajedničku budućnost su velike. Izbegavajte poroke.

RIBE

Moguće je da ćete dobiti neke pozitivne vesti koje već duže čekate. Danas ste raspoloženiji prema svojim saradnicima nego obično. Ako vam se dopada neka osoba, slobodno joj priđite. Moguće su alergije.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)