HOROSKOP ZA 21. mart 2019. (ASTROLOGIJA)

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Devica veoma srećna, Bik umoran, Vaga nesrećna, Jarac osetljiv, Strelac ima zanimljiv susret

OVAN

Veoma težak dan je pred vama i dosta toga neće ići onako kako želite. Nemojte da ulazite u nove poslove danas. Izuzetno ste zabrinuti za posao i to vas koči u ljubavnom smislu. Nije vam povoljan period, posetite lekara.

BIK

Komplikacije vas na poslu očekuju i trebaće vam dosta strpljenja kako biste uspeli sve to da rešite. Razočarani ste u voljenu osobu i smatrate da su stvari između vas dvoje krenule pogrešnim putem. Problemi zbog umora.

 

BLIZANCI

Nemojte da žurite i potrudite se da budete dovoljno skoncentrisani kada obavljate svoj posao da ne biste napravili neku grešku. Iako ste mislili da želite prekid veze partner je uradio nešto što vas smekšalo. Psihički ste veoma napeti.

 

RAK

Izgubili ste nadu da će da se pojavi osoba sa kojom ćete moći da ostvarite dobru i stabilnu poslovnu saradnju. Iako umete da budete skloni traženju ljubavne stabilnosti, danas niste raspoloženi za vezu. Problemi sa nervima.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Moguće je da ćete imati važna poslovna dešavanja koja će vas dovesti do dobrih promena. Distanca između vas i voljene osobe uzima maha. Moguće je da ćete uskoro doći i do prekida veze. Povedite računa o leđima.

 

DEVICA

Ukoliko planirate putovanje pred vama je jako dobar dan tokom kojeg možete da očekujete pozitivna dešavanja. Dopada vam se osoba koja se pokazala kao originalna, svoja i drugačija od drugih. Povedite računa o cirkulaciji.

 

VAGA

Brinu vas troškovi i finansije vam generalno nisu onakve kakve ste očekivali. Gubite poverenje u partnera. Pred vama je veoma nepovoljan period u kojem ćete imati veće probleme u vezi. Moguće su upale ili infekcije.

ŠKORPIJA

Imate utisak da na poslovnom planu stvari ne idu dobrim tokom i polako tražite plan B. U braku biste mogli da očekujete neke probleme. Pred vama je period u kojem će biti komplikacija i udaljavanja. Pazite na svoje bubrege.

 

STRELAC

Današnji dan vam može doneti probleme na poslovnom polju koje nećete baš lako uspeti da rešite. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve jača osećanja. Problemi sa pritiskom.

 

JARAC

Pred vama je generalno dobar dan, na poslovnom planu sve ide kao što ste očekivali. Očekuje vas prilika da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu. Kasnije možete da se nadate i ulasku u brak. Osetljia stopala i zglobovi.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Uspećete da ostvarite svoje planove. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za posao. Moguće je da niste sigurni u svoja osećanja i da vam se sve više čini da želite prekid veze. Prijala bi vam šetnja.

RIBE

Tokom današnjeg dana ćete imati komplikacije na polju posla ali uz pomoć saradnika ćete uspeti da nađete rešenje. Očekuje vas jako dobar dan za ljubav. Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Dobro se osećate.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)