HOROSKOP ZA 21. jul 2019. (ASTROLOGIJA)

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak više da spava, Lav trpi veliki pritisak na poslu, Vodolija rešava probleme, Ribe uživaju u udvaranjima

OVAN

Niste zainteresovani za poslovnu promenu iako je ponuda pred vama primamljiva odbićete je. Partner vam postaje na neki način nesiguran. Vaš odnos je došao do krize koja vas potresa. Nervna napetost.

BIK

Imate nove ideje i spremni ste da uradite sve što je potrebno kako bi mogli da ih realizujete. Veoma brzo menjate pogled na vezu u kojoj ste i spremni ste da napravite drastičnu promenu. Imate mnogo energije u sebi.

 

BLIZANCI

Vi ste spremni da uđete u rizik koji bi mogao da vam se isplati, dan vam je dobro postavljen za posao. Tražite partnera koji će pokazat istu dozu ambicija za uspešnu budućnost. Ta stavka vam je važna. Izbegavajte alkohol.

horoskop

pixabay

RAK

Očekuju vas promene kada je u pitanju polje zarade, moguće je da ćete uspeti da poboljšate svoje stanje. Imate neke dileme i niste sigurni koju odluku da donesete u vezi problema sa voljenom osobom. Potrebno vam je više sna.

 

LAV

Trpite veliki pritisak na poslu i polako dolazite do tačke pucanja. Prijala bi vam promena radnog mesta. Pokažite otvoreno voljenoj osobi šta biste promenili u vašem odnosu i ona će biti spremna na kompromise. Čuvajte svoje zube.

DEVICA

Maksimalno ste posvećeni poslu i očekujete adekvatnu nagradu zauzvrat. Volite da znate da se vaš trud i rad cene. Rešili ste da preuzmete inicijativu i da napravite prvi korak ka svojoj simpatiji. Ukočenost vas muči.

 

VAGA

Nemojte da očekujete da će neko drugi da reši probleme koje imate. Važno je da preuzmete odgovornost. Dolazi vam susret sa osobom sa kojom je moguća ozbiljna veza na duže staze u budućnosti. Problemi sa bubrezima.

Najbolji prirodni lek za regulisanje krvnog pritiska (RECEPT)

ŠKORPIJA

Biće vam potrebno mnogo strpljenja da biste uspeli da rešite poslovnu situaciju na pozitivan način. Pustite da se partner sam odluči u kom smeru će da okrene vaš odnos. Jednom se odrecite kontrole. Smanjite unos slatkiša.

 

STRELAC

Finansijska situacija je promenljiva i zbog toga se osećate nesigurno. Pred vama je nepovoljan period. Partner vam je veran i zadovoljni ste vašim odnosom. Osećate se sigurno kada ste zajedno. Problemi sa vrtoglavicom.

JARAC

Pokažite da ste spremni da preuzmete više posla na sebe kako bi se neke stvari brže rešile. Malo ste razočarani zbog situacije u kojoj ste trenutno. Voljena osoba vam sada deluje pomalo neiskreno. Dobro se osećate.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Uspeli ste da rešite probleme koje ste imali na ovom polju i spremni ste da nastavite dalje. Imate potrebu da sa voljenom osobom rešite neke dileme koje su vas mučile. Razgovarajte otvoreno o svemu. Manji problemi sa nogama.

 

RIBE

Nije preterano povoljan dan za nove promene. Potrudite se da se držite svakodnevnih poslovnih zadataka. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara. Moguć je početak veze sa njom. Posetite lekara radi kontrole.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)