HOROSKOP ZA 20. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

lav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik je ostvario poslovnu stabilnost, Devica ima problema sa štitnom žlezdom,  Raku je povoljan period za posao, Strelac ima pad koncentracije

OVAN

Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena i da ćete u poslednji čas dobiti pomoć oko nekih važnih poslovnih pitanja. Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja, Nemate probleme na polju zdravlja.

BIK

Ostvarili ste stabilnost na polju posla i srećni ste zbog toga. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. Novo poznanstvo je uskoro pred vama. Posvetite se druženju, izlascima i imaćete nove ljubavi. Povedite računa o srcu.

 

BLIZANCI

Moguće je da niste zadovoljni i da vam na ovom polju ne cvetaju ruže. Potrebne su vam neke veće promene što pre. Nova osoba koja je ušla u vaš život se trudi da vas animira i da osvoji vaše srce. Povedite računa o očima.

TAJNA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Britanci OTKRILI način na koji se srpski teniser BRZO OPORAVLJA

RAK

Sve ide i bolje nego što ste se nadali i očekivali. Pred vama je jako povoljan period za posao. Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili na ovom polju. Očekuje vas dobra faza za rešavanje problema. Stomačni virus.

 

LAV

Potrebno vam je vreme kako biste uspeli da rešite poslovne probleme koji su vam se pojavili u prethodnom periodu. Ako ste slobodni, pred vama je povoljan period da nađete novu ljubav. Povedite računa o sinusima.

DEVICA

Maksimalno ste okrenuti poslovnom polju i spremni ste da se posvetite ostvarenju svojih ciljeva. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali u poslovnom okruženju imaćete nova ljubavna dešavanja sa njom. Problemi sa štitnom žlezdom.

 

VAGA

Prekid saradnje na ovom planu može za vas da bude veliko iznenađenje. Trebaće vam vreme da se oporavite. Ljubavna atmosfera je zanimljiva. Sve više se zbližavate sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Nećete biti opterećeni problemima, današnji dan vam protiče sasvim mirno i bez stresnih okolnosti. Novo ljubavno poznanstvo je pred vama. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Problemi sa krvnom slikom.

 

STRELAC

Pad koncentracije bi mogao negativno da e odrazi na vaše radne sposobnosti. Povedite računa o boljoj organizaciji. Problemi u vašem braku se ne mogu rešiti preko noći ali je važno da krenete malim koracima. Proveravajte krvni pritisak.

JARAC

Poslovna stabilnost vam je jako važna. Uradićete sve što možete kako biste svoje ciljeve ostvarili. Ukoliko ste slobodni, nova osoba će u vaš život uskoro uneti mnogo srće i zadovoljstva. Problemi sa bešikom i donjim stomakom.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Samo osnovne obaveze možete da završite bez problema, sve što zahteva više truda danas može da vam donese komplikacije. Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna. Nalazite se u nepovoljnom periodu. Izbegavajte cigarete.

 

RIBE

Nemojte da reagujete brzopleto oko poslovnih odluka. Potrudite se da budete oprezni. Nije povoljan dan za nova ljubavna dešavanja, moguće je da će vam stanje ostati nepromenjeno i statično. Mogući problemi sa varenjem.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)