HOROSKOP ZA 20. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bikovi ne žele da se prilagođavaju drugima!

OVAN

Nećete imati preterano dobru situaciju na poslovnom planu. Odlažu se poslovi na koje ste duže vreme čekali. Prilično ste pasivni na polju ljubavi i ne pokazujete inicijativu ni interesovanje ka flertu. Problemi sa hroničnim umorom.

BIK

Moguće su nesuglasice sa kolegama koje ne razumeju vaš sistem rada. Ne želite da se prilagođavate drugima. Iako ste bili uvereni da vam je partner veran do vas dolaze glasine razne. Mogući su problemi sa alergijama.

 

BLIZANCI

Pred vama je povoljan dan tokom kojeg vam posao ne predstavlja brigu. Imate neko slobodno vreme koje možete da iskoristite za odmor. Lepo vam je sa partnerom i planirate zajednički život i budućnost. Zdravlje je dobro.

 

RAK

Nalazite se pod prilično velikim pritiskom i odnos sa poslovnim okruženjem nije dobar. Nadređeni vas nerviraju. Želite da provodite više vremena sa voljenom osobom . Mogući su problemi vezani za pritisak.

SREĆA I UŽIVANJE: U 2019. godini ovi horoskopski znaci će biti najsrećniji (ASTRO)

LAV

Možete da očekujete da ćete rešiti problem koji vas je mučio. Ako ste bili u svađi sa nekim na poslu, naćićete kompromis. Lepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa partnerom. Zdravlje je odlično.

 

DEVICA

Nakon kraćeg premišljanja ćete doneti novu odluku koja bi za vaš posao mogla da bude veoma važna. Slede ljubavna iznenađenja i preokreti koje niste očekivali. Pred vama je mogućnost za novu vezu. Skloni ste prehladi.

VAGA

Manje poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno ćete biti zadovoljni i poslovnom situacijom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju priliku za zanimljivo novo poznanstvo. Nema problema kod vas.

ulica

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Niste baš raspoloženi za posao, moguće je da ne možete sami da završite nagomilane obaveze. Problemi koji vas prate u braku postoje već dugo. Na neki način kao da se mirite sa negativnom situacijom. Problemi sa nesvesticom.

 

STRELAC

Nije trenutak za nagle odluke. Potrudite se da svoje poslove održavate stabilnim i pod kontrolom. Moguće je da niste našli pravu osobu i partnera sa kojim biste mogli da imate sve ono o čemu sanjate. Moguća je vrtoglavica.

JARAC

Moguće je da razmišljate o sklapanju poslovne saradnje sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Moguće je da ćete se uskoro razdvojiti od partnera. Mogući su problemi sa stopalima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete svoje planove. Povoljan je dan za sve administrativne poslove. Moguće je da voljenoj osobi ne želite da priznate da ste ljubomorni. Skloni ste upalama.

 

RIBE

Uz pomoć saradnika ćete lako rešiti sve nedoumice. Možete da očekujete da će vam se danas neko dobro delo vratiti. Uživate u naletu emocija i romantike sa voljenom osobom. Posetite lekara radi kontrole.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)