HOROSKOP ZA 20.maj 2019. (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bika očekuje moguća promena posla, Vagu ljubavne promene, Jarac nije zadovoljan bračnom situacijom

OVAN

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, a kraj koji je pred vama vam donosi i neki novi početak koji ćete kasnije ceniti. Moguće je da ste rešili da sa voljenom osobom neke stvari sada jasno definišete. Povedite računa o očima.

BIK

Moguća je promena posla, ako ste već tako nešto planirali možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni. Ljubav polako nestaje između vas i partnera, ono što ste imali se polako gasi. Pad imuniteta je moguć.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete biti skloni nekim rizičnim potezima na ovom polju kako bi sebi i drugima neke stvari dokazali. Neočekivano dolazite do susreta sa osobom koja će pokazati da ka vama ima osećanja. Moguća je tahikardija.

horoskop

pixabay

RAK

Velike promene su pred vama. Ukoliko ste planirali neki posao povezan sa inostranstvom sada je idealno vreme za to. Moguće je da sa voljenom osobom planirate zajedničku budućnost i ljubav. Mogući su problemi sa stomakom.

 

LAV

Povedite računa o tome ko šta priča jer vam sada neki tračevi i glasine zaista mogu ugroziti posao. Niste preterano zainteresovani za ljubavna dešavanja i promene na ovom polju. Mogući su problemi sa grlom.

DEVICA

Iznenadni preokreti na polju posla vas vode do toga da preispitate svoje mogućnosti kao i to da li ste odabrali pravo zanimanje. Moguće je da ste došli do nekih sukoba sa osobom do koje vam je stalo. Povedite računa o telesnoj težini.

 

VAGA

Vaša nervoza može da utiče i na vašu koncentraciju. Nije vam preterano povoljan dan za važne poslove. Pred vama je prilika da sa novom osobom uđete u flert, a zatim i vezu. Očekuju vas ljubavne promene. Problemi sa bubrezima.

horoskop

pixabay

ŠKORPIJA

Preporuka je da se date svoj maksimum i da se potrudite kako bi posao mogao da vam krene u narednom periodu. Potrebno je da se potrudite da partneru stavite do znanja kakva su vaša osećanja. Smanjite unos masne hrane.

STRELAC

Današnji dan vam nije povoljan pa su mogući gubici ili greške na poslu. Komplikacije nalazite na svakom koraku. Voljena osoba će pokazati da ima neke dileme, kao i da najverovatnije nema poverenja u vas. Osetljiva probava.

horoskop

pixabay

JARAC

Nestrpljivi ste pa time možete da ugrozite prirodan tok poslovnih događaja. Potrudite se da ništa ne forsirate. Niste zadovoljni bračnom situacijom i osećate se kao da dosta toga nije onako kako bi trebalo. Proverite krvnu sliku.

 

VODOLIJA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje imate i veoma vam je važno da prema kolega0ma ispadnete fer. Ukoliko već imate partnera, pravite planove za brak i porodicu. Zaljubljeni ste i srećni. Dobro se osećate.

 

RIBE

Ušli ste u nov posao koji bi na duže staze mogao da vam donese veliku zaradu i šansu da se stvori jedna dobra reputacija oko vas. Novo poznanstvo niste očekivali ali desilo se. Osetljiva vam je glava moguće su migrene.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)