HOROSKOP ZA 20. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Strelac traga za strpljenjem, Škorpija danas upoznaje srodnu dušu, Bik danas izjavljuje ljubav

OVAN

Važno je da pokažete dovpljno upornosti u svojoj nameri da ostvarite poslovni uspeh kojem težite. Na polju emocija vas očekuje prilično težak period u kojem nećete moći da nađete osobu koja vam odgovara. Prijao bi vam odmor.

BIK

Danas ćete dobiti pomoć oko posla koji smatrate prilično važnim. Možete da očekujete pozitivne preokrete generalno. Pokušavate da nađete pravi trenutak da voljenoj osobi stavite do znanja da želite zajednicu. Zdravlje vam je dobro.

 

BLIZANCI

Nije vam lako da se sasvim fokusirate na posao. Moguće je da imate privatne probleme koji vam prave pometnju. Voljena osoba pokazuje da sumnja u vas i da joj nije dovoljno da sluša vaša opravdanja. Povećajte unos vode.

kamen

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Odluke koje sada budete doneli se kasnije, na duže staze mogu pokazati kao veoma važne i nadasve ispravne. Ako se brinete oko toga kakav će vam biti odnos sa voljenom osobom, shvatićete da preterujete. Problemi sa pritiskom.

 

LAV

Tokom današnjeg dana ćete uspeti da završite poslovne obaveze i da ostatak vremena provedete na neki pozitivan način. Zbog čestih nesuglasica sa voljenom osobom polako nastupa faza zahlađenja. Problemi zbog pada imuniteta.

DEVICA

Danas ćete imati više sreće na polju posla nego u prethodnom periodu. Trebalo bi da budete zadovoljni rezultatima. Nije vam lako da se oprostite od nekih starih ljubavi. Nemate probleme sa zdravljem danas.

 

VAGA

Budite spremni na nove komplikacije na ovom polju. Većinu problema imate zbog tuđih grešaka. Svađe sa voljenom osobom svakodnevno iscrpljuju vaše izvore energije. Sve više razmišljate o prekidu veze. Grudni koš vam je osetljiv.

brod

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Mnogo toga ne ide onako kako želite, brojne situacije vas opterećuju. Nemojte da rizikujete na ovom polju danas. Danas ćete imati priliku da upoznate osobu sa kojom je moguća ozbiljna veza u budućnosti. Sinusi su vam osetljivi.

 

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati neke komplikacije na ovom polju. Potrudite se da za sve nađete dovoljno strpljenja. Spremni ste da sa voljenom osobom razmotrite ozbiljnije planove za zajednički život. Problemi sa štitnom žlezdom.

JARAC

Danas vam je nepovoljan dan za posao. Moguće je da ćete imati manju štetu ili gubitak na ovom polju. Neophodan vam je novi preokret u odnosu sa voljenom osobom jer stvari već duže vreme loše funkcionišu. Moguć je nizak pritisak.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Zabrinuti ste za radno mesto, moguće je da je oko vas dosta nepovoljnih okolnosti i loših vesti. Moguće je da idealizujete osobu koju volite i da je vaš odnos sa njom u realnosti ipak lošiji nego što to želite da priznate. Moguća je nesanica.

 

RIBE

Nećete biti preterano zadovoljni razvojem situacije na ovom polju. Izbegavajte bitna poslovna dešavanja danas. Ukoliko imate udvarača danas ćete mu pokazati da niste preterano zainteresovani. Nervni sistem vam je osetljiv.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)